Need for Speed: Most Wanted - a Kinect is besegít

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 20.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az új Need for Speed: Most Wanted is Kinect-támogatással érkezik majd, mozgásérzékelést viszont itt sem kapunk, csak a hangutasítás lehetőségét emelte át a játékba a Criterion csapata. A legújabb videóban élesben is bemutatja mindezt a producer.

A Need for Speed: Most Wanted november 1-jén érkezik meg Európába, addig is vegyük szemügyre a játék új videóját, amiben a PWND csapata beszélget Chris Roberts producerrel az Xbox 360-as változat Kinect-támogatásáról! A kamera segítségével szóban is ráparancsolhatunk a játékra, forgathatjuk a kamerát, átülhetünk egy másik autóba, és a menüben is bogarászhatunk így.

16.
16.
attilag78
Az MS sosem csinalt titkot abbol, hogy a Kinect nem csak mozgaserzekelesre van hangolva, a hangutasitasok is nagyon fontosak. Aki ezen porog, az meg nem foglalkozott ezzel, ez teljesen nyilvanvalo. Az is, hogy a hadonaszas erzekelese latvanyosabb, de ez nem von le semmit a hangvezerles hasznalhatosagabol. Meg aztan minek tegyek bele a mozgaserzekelest pl a Most Wantedbe? Igy akarna valaki vezetni? Probalta valaki a Forza 4-et Kinecttel? En igen az achievement miatt, utana azonnal ki is kapcsoltam, mert katasztrofalis volt.

Nalunk szinte mindennapos a hangvezerles, a lanyaim a boxon nezik a rajzfilmeket Netflixen. A kontroller ugye egy ido utan kikapcsolja magat, es ha valamiert meg kell allitani a filmet, vagy uj epizodot kell betolteni, a hangvezerles sokkal gyorsabb, mint felkelni es elokeresni a kontrollert, bekapcsolni stb.

A Kinect nem baromsag, csak nem kell bedolni a marketingmaszlagnak, es le kell venni a szemellenzot. Ugye emlekeztek, mikor Steve Ballmer hangosan kinevette az iPhone-t, mert hat ugye hogy is lehetne hasznalni egy full-touch telefont ceges kornyezetben. Aztan megis...

A Kinect jelen allapotaban meg felkesz, a pontossagan lenne mit javitani, de az otlet jo, a megvalositas sajnos nem annyira. Ellenpelda a hangvezerles, a Dance Central es a Fruit Ninja Kinect, de mindegyiket hatraltja a rendszer jelenlegi limitalt tudasa. Jobb szoftverrel (2.0) es erosebb hardverrel (nextbox) valoszinuleg nagyobbat fog utni - a kontrollert meg egy jo darabig nem fogja kiutni, de remelhetoleg jobb lesz, mint most.
15.
15.
egy stopliscipő
Nagyon nincs így értelme a Kinect-nek. Az a feladata, hogy a mozgást érzékelje
14.
14.
egy stopliscipő
Nagyon nincs így értelme a Kinect-nek. Az a feladata, hogy a mozgást érzékelje
13.
13.
turi
#12: és akkor a forza 3 és a forza 4?
12.
12.
Drought
Kicsit nevetségesnek tartom ezt az egészet, ez most mivel is lesz több mint eddig bármi nfs? A rohadt szaros Ford rendőr autó megint annyira gyorsan megy mint egy Porsche, fizika nulla, ezeket már az mw1 is tudta, most akkor ez mivel is több? Szebb a grafika több az autó, ennyi...
11.
11.
lesik20
Mi a fenének nem birjak használni a mozgásérzékelüt. A Kinect-et nem arra találták ki... Annyira beharangozták hogy mennyi játék lesz kinectel játszható... De így?
10.
10.
drat576
szerintem gyorsabb lenyomni egy gombot mint kiadni egy parancsot, bár a submenüket talán valamivel gyorsabban el lehet érni hanggal
9.
9.
shatterhand
ps3nál meg a move segít be
mindkettő eröltetett
8.
8.
MrBrooks
A Run--ra remélem egyáltalán nem fog hasonlítani. A kinect meg úgy baromság, ahogy van.
7.
7.
Edy92
szvsz. a run monoton volt és ugyan azt adta..igaz a táj jó volt de azon kívül semmi :S
5.
5.
turi
#1: én is így vagyok vele, de azért remélem jobb lesz
4.
4.
cast22
#1: Ha csak fele fog hasonlítani a The Run-ra akkor messzire elkerülöm. 5 percet nem bírtam játszani vele..
3.
3.
danez11
jól néz ki, csak engem a kocsik mozgása taszít..
1.
1.
BrendOoN
Ha csak feleannyira lesz jó, mint a The Run akkor megveszem! Persze csak ha ugyanúgy akciós lesz mint a The Run :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...