Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Novemberben jön a Wii U-s Watch Dogs

A kiadó eddig adós volt a Wii U-s Watch Dogs megjelenési dátumával, ám most napra pontosan megerősítette azt. Elsőként a Ubisoft Mexico Facebook-oldala szellőztette meg a premiert, majd jött a hivatalos blogbejegyzés is.

Brit toplista: első helyen nyitott a The Sims 4

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amin az első helyet annak rendje és módja szerint a The Sims negyedik része foglalta el. A Guild Wars 2 óta nem rajtolt így PC-exkluzív játék az országban.

Watch Dogs - a hónap végén jön a Bad Blood DLC

A Ubisoft lerántotta a leplet a Watch Dogs első sztori DLC-jéről, amelyben a különc hackert, T-Bone-t irányítjuk majd egy vadiúj kampány során. A fickó háttértörténetéről szól a csomag és új helyszínekre látogathatunk.

Átszervezésekre készül a Ubisoft

A Wii U-címei küzdelmét látva, a Ubisoft igazgatója, Yves Guillemot úgy nyilatkozott, hogy "a belátható jövőben" a Watch Dogs lehet az utolsó 18-as karikás játék a Wii U-n. Kevesebb lesz az Xbox 360- és PS3-bejelentésekből is.

Brit toplista: szerényen kezdett a Risen 3

Egyetlen fontosabb játékmegjelenés volt a múlt héten, a Risen 3 azonban szerényen kezdett az Egyesült Királyságban: az összesített toplistára fel sem jutott, és a platformonkénti bontás szerint is gyengén nyitott.

Brit toplista: még mindig vezet a The Last of Us

Mivel alig volt játékmegjelenés, említésre méltó cím pedig nem is érkezett a múlt héten, a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások: még mindig vezet a PS4-es The Last of Us.

Brit toplista: visszatért a The Last of Us

Múlt héten került boltokba a The Last of Us PlayStation 4-es változata, és a játék annak rendje és módja szerint minden más címet legyűrt a brit játékeladási toplistán. Ami persze nem meglepő.

Watch Dogs - ősszel New Jerseybe megyünk

A hivatalos Twitter-csatorna szerint a Watch Dogs idén ősszel megjelenő DLC-jében egy új bejárható városban, New Jerseyben folytatódik a kaland. A kérdés csupán annyi, hogy vajon Aiden marad a főszereplő?

Íme, a legfrissebb brit játékeladási toplista

Ha nincs új játékmegjelenés, a játékeladási toplistákon sincs túl sok változás; márpedig a múlt hét nagyon sovány volt ebből a szempontból. A brit toplistát továbbra is a Watch Dogs vezeti.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!