Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Season pass érkezik a Watch Dogshoz?

A Ubisoft közelgő sikerjátékához - egyáltalán nem meglepő módon - egy rakás DLC-t is kapunk a megjelenés után, így szinte adja magát a season pass is. A GameStop áruház már konkrétumokat is ismer.

Mindent tudunk rólad, és fel is használjuk ellened

Nem is tudsz róla, de neked is van digitális árnyékod, és jóval többet árul el rólad, mint gondolnád. Tudjuk, hogy ki vagy, hogy mi és ki érdekel, hogy mennyit keresel, tudjuk a jelszavaid, és hogy hol találunk. Mindent tudunk rólad.

Watch Dogs - kötelező a Uplay

A Watch Dogs PC-s verziójához kötelezően telepítenünk kell a Uplayt is, még akkor is, ha a Steamen vásároltuk meg a játékot. Tegyük össze a kezünket és reménykedjünk, hogy a szerverek bírni fogják a terhelést!

Watch Dogs - a Vigilante Edition közelről

Az igazi Watch Dogs-rajongó nem éri be a sztenderd kiadással, kapásból a Vigilante Editionbe ruház be. Most a Ubisoft illetékesei csomagolják ki nekünk ezt a csomagot. Nyilván mi is elfogadnánk.

Watch Dogs - ezt tudja a PC-s verzió

A német PC Games Hardware jóvoltából most mozgásban is megcsodálhatjuk a Watch Dogs PC-s verzióját, miközben a kollégák hangzatos technológiai elnevezésekkel dobálóznak.

Watch Dogs - nem lesz demó

Talán sejthető volt, mindenesetre a Ubisoft most szögezte le, hogy nem készít demóváltozatot a Watch Dogs-ból. Az indoklás prózai: egyszerűen túl sokat kellene vele foglalkozni.

Watch Dogs - üdvözlet Chicagóban!

Közel négy perc hosszú a Watch Dogs legújabb előzetese, amiben a játék helyszínéül és egyben hősünk játszóteréül szolgáló Chicagót mutatják be a Ubisoft fejlesztői. Csekkoljátok!

Watch Dogs - ennyivel lesz több PlayStationön

Mint ismert, ha PS3-ra vagy PS4-re vásároljuk meg a májusban megjelenő Watch Dogsot, akkor további bónusz tartalmakban részesülünk. Aiden menő világosszürke kabátban feszíthet, de ott vannak az exkluzív missziók is.

Watch Dogs - plusz tartalom a várakozásért

A Ubisoft megerősítette, hogy a Watch Dogs csúszása miatt extra tartalmakkal kárpótolják a rajongókat. A montreali stúdió nyitott világú címe fél évvel a tervezett premier után lát napvilágot, de cserébe jó hosszú lesz.

Túl korán leplezték le a Watch Dogsot

A Watch Dogs késéséhez az is nagyban hozzájárult, hogy a játékot túl korán leplezték le - tudtuk meg a kreatív direktortól, Jonathan Morintól. A Ubisoft fejese kényszerítette a srácokat arra, hogy legyenek kinn az E3 2012-ön.