Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Kész a TheWorse mod a Watch Dogs-hoz

A Watch Dogs nem hozta maradéktalanul a 2012-es E3 óta elvárt szintet egyik platformon sem. A játékot, akár bevallják, akár nem, bizony jócskán lebutították. Ezt hozta helyre TheWorse a mostanra befejezett modjával.

Brit toplista: ötödszörre is Watch Dogs

A játéküzletek két ősellensége, az uborkaszezon és a napfény összefogott egymással, és ez érződik a brit játékeladási toplistán is. Még mindig a Watch Dogs vezet, ez már az ötödik aranyérme.

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Nyolcmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft közzétette az első pénzügyi negyedévére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki, hogy a Watch Dogs ma már több mint 8 millió leszállított kópiánál jár. A kiadó természetesen a jövőben is számol a címmel.

Ubisoft: már nem utáljuk annyira a DLC-ket

A Ubisoft digitális terjesztésért felelős igazgatója szerint a játékosok már nem utálják annyira a DLC-ket, és a season pass is egyre elfogadottabbá válik a rajongók körében. Szerinte minden a tervezésen múlik.

Brit toplista: még mindig vezet a Sniper Elite 3

Játékmegjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy meglepetések, a Sniper Elite harmadik része továbbra is az élen tanyázik. A legutóbbi FIFA viszont sokat javított.

Három single küldetés érkezik a Watch Dogshoz

A Ubisoft bejelentette, hogy ma három új egyjátékos küldetés lát napvilágot a Watch Dogshoz, nem is beszélve a megnyitható fegyverekről, perkökről és egyéb bónuszokról. Season pass sem kell hozzájuk.

Brit toplista: élen nyitott a Sniper Elite 3

Az uborkaszezon előtti hét még hozott néhány érdekes megjelenést, ezeknek azonban csak részben sikerült felkavarniuk a brit toplistát. A Sniper Elite 3 jól szerepelt, az élen kezdett.

Watch Dogs - multiplayer változások

A Ubisoft tegnap bejelentette, hogy néhány változást eszközöl a május 27-én megjelent Watch Dogs többjátékos módjában. A notoriety pontokkal kapcsolatos frissítés érinti az online inváziókat és a ctOS mobil kihívásokat is.

Brit toplista: első helyen az EA Sports UFC

Három hét és az EA Sports UFC megjelenése kellett ahhoz, hogy Watch Dogs lekerüljön a brit toplista éléről. Aggodalomra semmi ok, a második helyet még így is megszerezte a Titanfall előtt.