Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Frissítve: Watch Dogs - minden, amit tudnod kell

Kereken két hét múlva kerül boltokba a Ubisoft régóta várt játéka, a Watch Dogs. A kiadó már begyújtotta a rakétákat, most egy közel tízperces előzetessel melegít a premierre.

Watch Dogs - ismerkedj meg a szereplőkkel!

Új előzetest kapott a hónap és az év egyik legjobban várt címe, a Watch Dogs, amiben a játék főbb szereplői mutatkoznak be. Türelem, már csak párat kell aludni a megjelenésig!

Watch Dogs - a season pass részletei

A Ubisoft bejelentette, hogy season passt is vásárolhatunk a Watch Dogshoz, amellyel egy különálló single kampányhoz férhetünk hozzá. A küldetéssor főszereplője a különc hacker, T-Bone lesz.

Watch Dogs - új képek és részletek

Habár a Watch Dogs megjelenéséig egy hónap van hátra, még rengeteg apró részletről fogalmunk nincs a játékkal kapcsolatban. Szerencsére a kreatív direktor, Jonathan Morin a segítségünkre sietett.

Watch Dogs - kicsomagolják a Limited Editiont

Kicsomagolós videó következik, méghozzá Watch Dogs-fronton: a Ubisoft Montreal közösségi felelőse bontja ki a kamerák előtt a játék Limited Editionjét, de nincs egyszerű dolga, mert valaki mindig figyeli...

Watch Dogs - kilenc percen át mozog a multi

A Ubisoft végre megmutatta a Watch Dogs többjátékos módját, amely kilenc percen át számít a figyelmetekre. A kampányba bármikor becsatlakozhatnak az idegen játékosok, akik csak a pénzünkre hajtanak.

Fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak

A The Division fejlesztői szerint fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak, hiszen az, hogy a Ubisoft óriási veszteségek árán is bevállalta a késést, arra utal, hogy a minőség a legfontosabb neki.

Watch Dogs - ilyen gép kell az ultra grafikához

A Watch Dogs minimum és ajánlott rendszerkövetelményeivel már tisztában vagyunk, de kíváncsiak vagytok, hogy milyen gép dukál a játék maximális grafikai beállításaihoz? Kapaszkodjatok!

Ősszel jön a Wii U-s Watch Dogs

Alaposan megváratja a Ubisoft a Wii U-s Watch Dogs-ra ácsingózókat, a nintendós változat csak az ősz folyamán kerülhet boltokba, és ennél pontosan dátumot még nem is tudunk mondani.

Watch Dogs - így néz ki az NVIDIA kártyáin

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Watch Dogs PC-s verziója lesz a legszebb mind közül. A Ubisoft Montreal szorosan együttműködött az NVIDIA-val a fejlesztés során, Chicago lélegzetelállítóan fest.