Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.
1446465601

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.
1445272241

Hamarosan indul a Ubisoft Club

A francia kiadó bejelentette a Ubisoft Club programot, amellyel a hűséges rajongók tapasztalati pontokat gyűjthetnek extra jutalmakért cserébe - így kedvezményeket és bétahozzáféréseket kapnak.
1442673953

Frissítve: Konzolcsomag az AC: Syndicate-tel

A Sony bejelentette, hogy egy új konzolcsomag érkezik az Assassin's Creed: Syndicate-tel. A bundle 1 TB-os merevlemezzel szerelt PS4-et tartalmaz, és az új Assassin's Creed mellett megkapjuk a Watch Dogsot is.
1436526000

Ubisoft: látszott a negyedéven a Watch Dogs hiánya

Látványosan visszaesett a Ubisoft első negyedéves forgalma, ami tulajdonképpen nem meglepő, hiszen nemhogy Watch Dogs-kaliberű címe, de megjelenése sem volt az elmúlt három hónapban.
1436279431

A Ubisoft nem butítja le többé a grafikát

A francia kiadót az elmúlt években számos kritika érte, mivel a Watch Dogs és az Assassin's Creed: Unity grafikája közel sem volt olyan, mint a megjelenés előtti kedvcsinálókon. A Ubisoft ezen szeretne változtatni.
1431514841

Elengedte az előző generációs konzolokat a Ubisoft

A francia kiadó közzétette a legutóbbi negyedévre és a teljes üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a cég gyakorlatilag elengedi az előző generációs konzolokat.
1430398846

Egyre biztosabb, hogy készül a Watch Dogs 2

Többször volt már szó róla, és nagy eséllyel a videojáték-ipart ismerő játékosok nem fognak meglepődni azon, hogy készül a Watch Dogs 2. Bejelentés még nem történt, de az egyik ubisoftos fejlesztő megemlítette a folytatást a CV-jében.
1423828820

A kritikák ellenére is sikeres a Ubisoft

A francia kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az utolsó negyedév eredményei meghaladták a várakozásokat, annak ellenére, hogy a két új Assassin's Creed nem muzsikált valami fényesen a kasszáknál.
1417867072

Interjú a Digic Pictures-szel

Hazánk legsikeresebb animációs stúdiójának sikerszériája meredeken ível felfelé, legutóbb a CoD: Advanced Warfare átvezetőit rakta össze a Digic Pictures. Emellett mi sem mentünk el szó nélkül, mikrofonvégre kaptuk a srácokat.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.