Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Aiden nem tér vissza a Watch Dogs 2-ben?

A Ubisoft atyaúristene, Yves Guillemot elismerte, hogy Aident meglehetősen vegyesen fogadták a Watch Dogsban, így könnyen lehet, hogy a franciák fejet hajtanak a kritikák előtt, és a folytatás már egy új főszereplőre fókuszál.

Amerikai toplista: a Watch Dogs vitte a májust

Megtáltosodott az amerikai játékpiac, igaz, a tavalyi májusi teljesítménye olyan alacsony bázist jelentett, hogy ahhoz képest nem volt nehéz látványos növekedést produkálni. A Watch Dogs vitte a hónapot.

Feljavították a PC-s Watch Dogs grafikáját

Óriási balhé lett abból, hogy a Watch Dogs nem úgy néz ki, mint az E3-as bemutatkozásakor, de úgy tűnik, erre is van megoldás: egy modder szerint PC-n visszaállítható az eredeti látvány.

Brit toplista: harmadszor is Watch Dogs

A múlt hét csütörtökön rajtolt labdarúgó-világbajnokság komolyan éreztette a hatását a brit játékeladási toplistán is, amit a megjelenése óta hétről hétre vezet a Watch Dogs. Ez már a harmadik aranyérme.

Brit toplista: még mindig a Watch Dogs vezet

Noha a Watch Dogs körüli felhajtás látványosan alábbhagyott, még mindig a Ubisoft játéka vezeti a brit játékeladási toplistát. A Murdered: Soul Suspectnek csak egy bronzéremre futotta.

Heti hírösszefoglaló - 23. hét

Újból jelentkezik heti összefoglalónk, melyben átlátható formában szedjük össze nektek a hét legfontosabb eseményeit. Az E3 közeledtével elképesztő mennyiségű információ zúdult ránk, így lesz miből szemezgetni.

Négymillió eladott példánynál jár a Watch Dogs

A Ubisoft szerint a Watch Dogsból négymillió kópia talált gazdára az első héten, amely remek teljesítmény egy teljesen új sorozattól. Az agresszív marketing megtette a hatását, a játékosok megrohamozták a boltokat.

Watch Dogs teszt

Aiden Pearce legnagyobb fegyvere a hackelés, a Ubisoftté a marketing. Szeretni akartam a Watch Dogsot, beletettem rengeteg játékórát. Elmémet elhomályosították az ígéretek, de szép lassan kitisztult minden. Nem ezt az alkotást vártuk.

Brit toplista: itt is rekorder a Watch Dogs

Eddig egyetlen új cím sem rajtolt úgy a briteknél, mint a Watch Dogs, a játék első heti teljesítményére csak a már bejáratott sorozatok folytatásai tudtak ráverni. Szépen nyitott a Mario Kart 8 is.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!