Watch Dogs PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Minden összekapcsolódik, hősünk ezt jól tudja és kihasználja a hálózatban lévő lehetőségeket.

Heti hírösszefoglaló - 22. hét

Május végén járunk, és hamarosan kezdődik az E3. Olvasd és nézd vissza a hét fontosabb bejelentéseit, eseményeit és előzeteseit az új, vasárnaponként jelentkező összefoglalónkban!

Máris rekorder a Watch Dogs

Bár pontos számokat nem árult el, a Ubisoft szerint egy rekordja már biztosan van a kedden megjelent Watch Dogsnak - úgy tűnik, megérte elkölteni a világ összes pénzét marketingre.

Watch Dogs - mit tud a ctOS Mobile?

A Watch Dogs marketinggépezete a megjelenés napján sem áll le, a fejlesztők a minap a játék mellé érkező mobilalkalmazásról árultak el néhány fontosabb infót. A ctOS Mobile is ma fut be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Watch Dogs - Twitch-közvetítés ma este hétkor!

A rengeteg kiszivárgott videó után most itt egy hivatalos közvetítés a hónap legjobban várt játékáról! Az esemény ma este hétkor kezdődik, a hivatalos oldalon kérdezhetsz, sőt még nyerhetsz is!

Watch Dogs - 25 percen át mozog a multi

Nyilván a legnagyobb szentségtörést követjük el most, pár nappal a Watch Dogs megjelenése előtt. A következő, közel félórás kedvcsinálóban betekintést nyerhetünk a nyitott világú cím többjátékos módjába.

Launch traileren a Watch Dogs

Május 27-én bekövetkezik az, amire a 2012-es E3 óta várunk. Boltokba kerül a Ubisoft Montreal hackelésre kihegyezett nyitott világú akciójátéka, a Watch Dogs. Vegyünk egy nagy levegőt, hiszen befutott az utolsó előzetes.

Watch Dogs - hackerkedj a nyereményekért!

A Dedsec hackercsapat a segítségedet kéri: egy Magyarországon működő illegális szervezet honlapjára kéne betörnöd, ha ez sikerül, kedvezményesen juthatsz hozzá a Watch Dogshoz, de egyéb nyeremények is várnak rád.

Látnivalókon a Watch Dogs

Habár csak pár nap van hátra a Watch Dogs megjelenéséig, néhány szerencsés kiválasztott már javában nyúzza a Ubisoft Montreal sikervárományosát. Ebből mi csak profitálhatunk: új képek, videók és GIF-ek érkeztek belőle.

Ennyire fájt a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Komolyan rányomta a bélyegét a Watch Dogs csúszása a Ubisoft üzleti évére, a cég forgalma közel 20 százalékot csökkent éves szinten, és veszteséges is lett. Az Assassin's Creed viszont még mindig tarol.