Dead Island- és Sacred-bemutatók a jövő héten

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Lehet izgulni a jövő héten, a PAX Prime rendezvény keretei között ugyanis bemutatkozik az új Dead Island és a Sacred harmadik része is. Bár eddig mindkét játék készültéről tudtunk, először most láthatjuk majd őket mozgásban - erősítette meg a kiadásért felelős Deep Silver.

Izgalmas bemutatókkal készül Seattle-be a Deep Silver, a kiadó ugyanis magával hozza a PAX Prime-ra a Dead Island és a Sacred új részeit is. A kiállítás augusztus 31-én nyitja meg a kapuit, és egészen szeptember 2-ig tart - ha minden jól megy, nem kell az utolsó pillanatig várnunk az áhított demókra!

A Dead Island: Riptide először mutatkozik majd a nyilvánosság előtt - bár a játék készültéről egy ideje tudunk, a fejlesztők eddig nem voltak hajlandók konkrétumokat mondani az anyaggal kapcsolatban. Szintén régóta tudjuk, hogy készül a Sacred 3: belőle élő multiplayer jeleneteket mutat majd a játék producere, Issac Parakhen.

A bulin egyébként játszható formában is jelen lesz a Sacred Citadel: az augusztusban bejelentett, kooperatív móddal és oldalnézetes akcióval felszerelt program PC-re, PSN-re és XBLA-re érkezik majd.

9.
9.
Wackor
8.
8.
samatagrav09
#7: Van mit tanulniuk főleg a bossok terén mert a végén az valami szörnyű volt.
7.
7.
ground
A dead island 2t biztos jol megcsinálják.Tanulnak a hibákbol. A témájában szerintem a legjobb.,.
5.
5.
Drazhar
#4: Lehetséges. De ma azt úgy hívják, "sok DLC".
Egyébként most, hogy így mondtad tényleg feltűnt, hogy évek óta nem találkoztam az Expansion Disc felirattal :) talán még a Frozen Throne-nál utoljára.
4.
4.
Thane
#3: Kiegészítő. Annak nevezték régen :D
3.
3.
Drazhar
Nagyon kíváncsi vagyok a Riptide-ra, mivel ugye azt mondták se nem egy teljes értékű rész, de több mint egy DLC... nekem ez így aggódásra ad okot.
2.
2.
Thane
Dead Island-re kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...