Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

Félmilliárd dollárnál jár a Star Citizen

Újabb jelentős mérföldkövet tudhat maga mögött a Star Citizen, a játékra befolyt támogatások összege mostanra több mint 500 millió dollárra rúg.

Már több mint 400 millió dollárnál jár a Star Citizen

A játék hivatalos weboldalán látható számláló szerint a Star Citizen mostanra több mint 400 millió dollárt kalapozott össze a rajongóktól, csak az elmúlt néhány nap hozott 1-1,5 millió dollárt.

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!

Semmitmondó volt a Star Citizen idei dzsemborija

Digitális formában zajlott le a Star Citizen nagy éves rendezvénye, a CitizenCon, és habár a Cloud Imperium ezúttal is mutatott néhány érdekességet, a végtelen fejlesztői spirálba ragadt űrszimulátor megjelenéséről ezúttal sem kaptunk infót.

Messze van még a Squadron 42 megjelenése

Talán azzal nem mondunk hatalmas újdonságot, hogy a Star Citizen - Squadron 42 premierjére nem érdemes a közeljövőben számítanunk. Chris Roberts egy kérdezz-felelek során válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre.

Ismét ingyen repülhetünk a Star Citizennel

A Star Citizen időnként megmutatja magát egy-egy ingyenes próbakörre, most pedig ismét belevethetjük magunkat az űr végtelenjébe. Ezúttal a közösség által választott 16 legjobb űrhajó pilótafülkéjébe ülhetünk.

Star Citizen - összejött a 300 millió dollár

Mérföldkőhöz érkezett a Star Citizen crowdfunding-kampánya, a rajongók által összedobott összeg ugyanis elérte a 300 millió dollárt. Kifejezetten erős májussal zártak a fejlesztők.

Ingyenes próbahetet tart a Star Citizen

Az Invictus Launch Week néven futó virtuális légi parádé keretein belül újra megnyílnak a Star Citizen kapui a nagyérdemű előtt. Több mint egy héten át próbálgathatjuk ingyenesen a permanens fejlesztés alatt álló játék űrhajóit.

340 millió dollárnál tart a Star Citizen

A Star Citizenre szánt pénz csak gyűlik és gyűlik – függetlenül attól, hogy rajongóktól vagy befektetőktől származik-e. A fejlesztőket eddig is támogató, három nagy cég épp nemrég adott újabb hatalmas összegeket a projekt folytatására.

Star Citizen - túlélni a világűrt

Friss fejlesztői videóval jelentkezett a Cloud Imperium csapata, a terítékre pedig ezúttal a Star Citizen Actor Status System elnevezésű rendszere került, amely a játék túlélőmechanikáit öleli fel.