Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

Star Marine néven fut a Star Citizen FPS-modulja

Belső nézetes lövöldözésre is lehetőségünk lesz a Star Citizenben. A Star Marine névre keresztelt modult, amelyben hamisítatlan multis arénaharcokat vívhatunk, a minap részletezte Chris Roberts csapata.

Öt percben a Star Citizenről

Egy SXSW-előzetessel még adósak vagyunk nektek, méghozzá azzal az ötperces Star Citizen videomontázzsal, ami azt mutatja be nekünk, mi jó vár majd ránk a játékban. Elképesztő.

Ingyen kipróbálható a Star Citizen

A PAX East alkalmából ingyen kipróbálható a Cloud Imperium Games gigantikus űrszimulátora, a Star Citizen. Nem árt azonban sietni, mivel az akció csak erre a hétvégére szól.

Akár 100 gigás is lehet a Star Citizen

Habár ma már megszoktuk, hogy egy-egy játék akár 30-40 gigát is elfoglalhat a merevlemezünkön, ennek ellenére a 100 GB-os Star Citizen-kliens problémát okozhat azoknak, akik kisebb internetcsomaggal rendelkeznek.

GDC 2015: Két átigazolás is jutott mára

Az idei Game Developers Conference előszeleként két átigazolásról is hírt kaptunk ma, Robert Bowling, a Call of Duty egykori közösségi menedzsere, és Todd Papy, God of War-atyaúristen is új csapatnál dolgozik.

Már 75 millió dollár gyűlt össze a Star Citizenre

Chris Roberts űrszimulátorára immáron 75 millió dollárt adtak össze a rajongók, az utolsó egymilliót alig két hét alatt szedték össze a fejlesztők. A történelem legsikeresebb crowfunding címéről van szó.

Star Citizen - mi várható idén?

A modulokban megjelenő űrszimulátor idén hatalmas változásokon megy át - hogy pontosan mi várható idén, arról Chris Roberts csapatának részletes fejlesztési ütemterve ad tájékoztatást. Az FPS-rész például tavasszal debütál.

Pazar életképek a Star Citizen új trailerében

Nem tudunk mást mondani a Star Citizen új gameplay előzetesére, mint azt, hogy lélegzetelállító. A Cloud Imperium Games kiváló hangulatfokozójában melankolikus naplementék és űrharcok váltják egymást.

63 milliónál jár a Star Citizen

Úgy tűnik, nincs erő, ami megálljt parancsolhat Chris Roberts legújabb játékának, a Star Citizennek, ami ezúttal úgy érte el a következő kampánycélt, hogy a Cloud Imperium Games ki sem tűzte, mit kapnak érte az adományozók.

Star Citizen - bemutatkozik az FPS-szekció

A Star Citizen elképesztően összetett és aprólékosan kidolgozott játék lesz, nem csoda, hogy az űrhajósdizás mellé FPS-szekciót is kapunk majd. A hétvégén ez a része is bemutatkozott a programnak, csekkoljátok!