Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

Star Citizen - bemutatkozik Mark Hamill karaktere

Annyira hiányolja mindenki Luke Skywalkert, pedig csak jó helyen kell keresni: Mark Hamill legutóbb a Star Citizen új kedvcsinálójában tűnt fel, hogy rövid ízelítőt nyújtson a játékbeli karakteréből.

Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része

Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része az este zajlott CitizenConon. A Squadron 42 névre keresztelt sztori módban olyan színészek is szerepet kaptak, mint Gary Oldman és Mark Hamill.

GC 2015: Star Citizen - egy hajó, több játékos

A Cloud Imperium csapata a tegnap esti livestream keretében leplezte le a Star Citizen multicrew-funkcióját. amelyben több játékos egyetlen hajót irányít majd. Magyarul a legénység tagjai hús-vér emberkék lesznek.

Heteken belül jön a Star Citizen FPS-modulja

Eredetileg tavasszal kellett volna megjelennie a Star Citizen FPS-moduljának, azonban technikai okokra hivatkozva végül határozatlan időre elcsúsztatták a projectet. Most úgy tűnik, hogy már csak pár hetet kell várni.

Csúszik a Star Citizen FPS-modulja

Chris Roberts és csapata megerősítette, hogy a tervezettnél később érkezik a Star Citizen FPS-modulja, és ezúttal még csak körülbelüli időponttal sem rukkoltak elő a megjelenést illetően.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

Star Marine néven fut a Star Citizen FPS-modulja

Belső nézetes lövöldözésre is lehetőségünk lesz a Star Citizenben. A Star Marine névre keresztelt modult, amelyben hamisítatlan multis arénaharcokat vívhatunk, a minap részletezte Chris Roberts csapata.

Öt percben a Star Citizenről

Egy SXSW-előzetessel még adósak vagyunk nektek, méghozzá azzal az ötperces Star Citizen videomontázzsal, ami azt mutatja be nekünk, mi jó vár majd ránk a játékban. Elképesztő.

Ingyen kipróbálható a Star Citizen

A PAX East alkalmából ingyen kipróbálható a Cloud Imperium Games gigantikus űrszimulátora, a Star Citizen. Nem árt azonban sietni, mivel az akció csak erre a hétvégére szól.

Akár 100 gigás is lehet a Star Citizen

Habár ma már megszoktuk, hogy egy-egy játék akár 30-40 gigát is elfoglalhat a merevlemezünkön, ennek ellenére a 100 GB-os Star Citizen-kliens problémát okozhat azoknak, akik kisebb internetcsomaggal rendelkeznek.