Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

Ilyen egy szimpla küldetés a Star Citizenben

Az IGN jóvoltából most belenézhetünk a Star Citizen legfrissebb verziójába. Bár a küldetés nem a legizgalmasabb, a látvány teljesen rendben van. Ez a minimum egy olyan játéktól, amire eddig 184 millió dollárt dobtak össze.

Ingyen játszható játékok a hétvégére

A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.1

A november végén bejelentett legújabb frissítés óta eltelt bő négy hónap alatt sem lustálkodott a Cloud Imperium Games, így megérkezett a játék alfaváltozatának következő frissítése. Hogy mikor kapjuk meg a teljes változatot? Jó kérdés!

Star Citizen - így készülnek az űrhajók

Ezúttal a fejlesztés kulisszatitkaiba enged bepillantást a Cloud Imperium Games, kiderül, hogyan készülnek a Star Citizenben szereplő űrhajók. A koncepciós fázistól egészen az elkészült modellekig követhetjük a folyamatot.

Tovább menetel előre a Star Citizen

A Cloud Imperium Games most szólt, hogy a 2017-es évben újabb 34,91 millió dollárt hozott össze a Star Citizen. Sokkal többet, mint a Kickstarteren összekalapozott videojátékok összesen.

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.0

Sokáig vártak a támogatók a Star Citizen legfrissebb alfaverziójára, ám a Cloud Imperium Games végül karácsony előtt elérhetővé tette azt. Ezenkívül belenézhetünk a single playerre kihegyezett Squardron 42-be is.

Star Citizen - gépigényt kapott a Squadron 42

Két éve már, hogy bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos módja, a Squadron 42, ami a tervezettel ellentétben sem tavaly, sem idén nem jelent meg. Most viszont befutott a minimum gépigény és egy hangulatos átvezető videó.

Perli a Crytek a Star Citizen alkotóit

A Crytek szerződésszegés miatt beperelte a Cloud Imperium Gamest, mivel a csapat dobta CryEngine-t az Amazon Lumberyard technológiája kedvéért. A panasz szerint a Star Citizen részben még a németek motorját használja.

Íme, egy órányi 4K-anyag a Star Citizen 3.0-ból

4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit a Robert Space Industries kiadott a régóta várt 3.0-s bétaverzióból.

Star Citizen - extra hajó az új Intel SSD használóinak

Megtartotta CitizenCon nevű saját rendezvényét a Star Citizen csapata Frankfurtban, ahol sok bejelentés mellett több új videó is napvilágot látott. Azt is elárulták, hogy az Intel Optane SSD-k használói külön hajót kapnak majd.