Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

Még mindig áramlik a pénz a Star Citizenbe

A héten írtunk róla, hogy a Star Citizenre már közel 200 millió dollárt adtak össze a rajongók. Ez nagyon szép teljesítmény egy olyan játéktól, amely hat éve tűnt fel és még mindig nincs megjelenési dátuma. Nézzünk bele hosszabban is!

Mark Hamillel erősít a Squadron 42

A Cloud Imperium által fejlesztett Squadron 42 - mondhatni a singe player Star Citizen - újabb előzetest kapott, melyben a hatalmas űrcsaták, az apokaliptikus látvány és a lélegzetelállító grafika mellett Mark Hamill is szerepet kapott.

Star Citizen - érkezőben az Alpha 3.21

Ha valakit még mindig elkapna a heves szívdobogás, amikor újabb Star Citizen-frissítést lát, most örülhet. A készítők újabb videót tettek közzé, melyben lerántották a leplet az Alpha 3.21 újításairól.

Squadron 42 - fejlesztői videó érkezett

A Star Citizent is fejlesztő Cloud Imperium újabb Squadron 42-videóval jelentkezett, melyben részletesen bemutatják, hogyan fejlődött a játék az elmúlt időszakban mind az animációk, mind pedig a játékmenet terén.

E3 2018: Trailer a Star Citizen Alpha 3.2 kiadásához

A Star Citizen évről-évre felbukkan az E3-on, mindig újabb és újabb, rendkívül látványos videókat bemutatva. Idén sincs ez másképp, traileren a Cloud Imerpium Games alkotásának Alpha 3.2-es verziója.

Star Citizen - 27 ezer dolláros DLC-t is vehetünk

Az igazi rajongók számára megvásárolhatóvá vált egy méregdrága DLC, amely közel az összes űrhajóhoz hozzáférést biztosít. Csak azok a támogatók vehetik meg, akik legalább 1000 dollárral támogatták a Star Citizent.

Ilyen egy szimpla küldetés a Star Citizenben

Az IGN jóvoltából most belenézhetünk a Star Citizen legfrissebb verziójába. Bár a küldetés nem a legizgalmasabb, a látvány teljesen rendben van. Ez a minimum egy olyan játéktól, amire eddig 184 millió dollárt dobtak össze.

Ingyen játszható játékok a hétvégére

A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.1

A november végén bejelentett legújabb frissítés óta eltelt bő négy hónap alatt sem lustálkodott a Cloud Imperium Games, így megérkezett a játék alfaváltozatának következő frissítése. Hogy mikor kapjuk meg a teljes változatot? Jó kérdés!

Star Citizen - így készülnek az űrhajók

Ezúttal a fejlesztés kulisszatitkaiba enged bepillantást a Cloud Imperium Games, kiderül, hogyan készülnek a Star Citizenben szereplő űrhajók. A koncepciós fázistól egészen az elkészült modellekig követhetjük a folyamatot.