Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

E3 2016: Előrehozták a PC Gaming Show időpontját

Ahogy az várható volt, a szervezők kicsit előrébb hozták a PC Gaming Showt, mivel nem akarnak a Ubisoft E3-as konferenciájával versenyezni. Így mindegyik konferenciát szépen végig tudjuk nézni.

Star Citizen - Andy Serkis a kulisszák mögött

Elképesztő mennyiségű pénzt gyűjtöttek már össze a Star Citizen fejlesztői, így az egyjátékos rész színészgárdájára is volt miből költeni. Most Andy Serkis karakteréből és munkájából kaphatunk egy kis ízelítőt.

Megint ingyen játszható a Star Citizen

A múlt hónap elején már kipróbálható volt a Star Citizen, a fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ismét rendeznek egy Free Fly eseményt, így újabb egy hétig lehet nyúzni a játékot.

A héten ingyen játszható a Star Citizen

A Cloud Imperium jóvoltából a héten ingyen letölthető és játszható a Star Citizen aktuális verziója, beleértve a Social Module-t és az Arena Commander módot. Emellett kiderült, hogy a single kampány leválik a fő játékról.

Star Citizen - Gillian Anderson is bemutatkozik

Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a Star Citizen különálló egyjátékos módja, a Squadron 42. A stábhoz Gillian Anderson is csatlakozott, aki most elmeséli, mennyire nagyszerű élmény volt a játékon dolgozni.

Star Citizen - ilyenek lesznek a bolygófelszínek

Folyamatosan fejlődik a Cloud Imperium masszív játéka, amelyben hamarosan procedurálisan generálódó bolygófelszíneket is meglátogathatunk majd az űrhajóinkkal.

100 millió dollárnál jár a Star Citizen

Bődületes mennyiségű pénzt költöttek már a játékosok a Star Citizenre, a fejlesztők szombaton jelentették be, hogy 100 millió dollárnál jár a közösségi gyűjtésük. Ezzel együtt a játék új frissítése is elérhetővé vált.

TGA 2015: Star Citizen - így fest most a játék

A Star Citizen is képviseltette magát a The Game Awardson, egy új kedvcsináló előzetest kapott a játék, amit a projekt atyja, Chris Roberts és az egyik főszereplőt alakító Mark Hamill vezetett fel.