Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

Star Citizen - Gillian Anderson is bemutatkozik

Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a Star Citizen különálló egyjátékos módja, a Squadron 42. A stábhoz Gillian Anderson is csatlakozott, aki most elmeséli, mennyire nagyszerű élmény volt a játékon dolgozni.

Star Citizen - ilyenek lesznek a bolygófelszínek

Folyamatosan fejlődik a Cloud Imperium masszív játéka, amelyben hamarosan procedurálisan generálódó bolygófelszíneket is meglátogathatunk majd az űrhajóinkkal.

100 millió dollárnál jár a Star Citizen

Bődületes mennyiségű pénzt költöttek már a játékosok a Star Citizenre, a fejlesztők szombaton jelentették be, hogy 100 millió dollárnál jár a közösségi gyűjtésük. Ezzel együtt a játék új frissítése is elérhetővé vált.

TGA 2015: Star Citizen - így fest most a játék

A Star Citizen is képviseltette magát a The Game Awardson, egy új kedvcsináló előzetest kapott a játék, amit a projekt atyja, Chris Roberts és az egyik főszereplőt alakító Mark Hamill vezetett fel.

Star Citizen - bemutatkozik Mark Hamill karaktere

Annyira hiányolja mindenki Luke Skywalkert, pedig csak jó helyen kell keresni: Mark Hamill legutóbb a Star Citizen új kedvcsinálójában tűnt fel, hogy rövid ízelítőt nyújtson a játékbeli karakteréből.

Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része

Bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos része az este zajlott CitizenConon. A Squadron 42 névre keresztelt sztori módban olyan színészek is szerepet kaptak, mint Gary Oldman és Mark Hamill.

GC 2015: Star Citizen - egy hajó, több játékos

A Cloud Imperium csapata a tegnap esti livestream keretében leplezte le a Star Citizen multicrew-funkcióját. amelyben több játékos egyetlen hajót irányít majd. Magyarul a legénység tagjai hús-vér emberkék lesznek.

Heteken belül jön a Star Citizen FPS-modulja

Eredetileg tavasszal kellett volna megjelennie a Star Citizen FPS-moduljának, azonban technikai okokra hivatkozva végül határozatlan időre elcsúsztatták a projectet. Most úgy tűnik, hogy már csak pár hetet kell várni.

Csúszik a Star Citizen FPS-modulja

Chris Roberts és csapata megerősítette, hogy a tervezettnél később érkezik a Star Citizen FPS-modulja, és ezúttal még csak körülbelüli időponttal sem rukkoltak elő a megjelenést illetően.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.