Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

Tovább menetel előre a Star Citizen

A Cloud Imperium Games most szólt, hogy a 2017-es évben újabb 34,91 millió dollárt hozott össze a Star Citizen. Sokkal többet, mint a Kickstarteren összekalapozott videojátékok összesen.

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.0

Sokáig vártak a támogatók a Star Citizen legfrissebb alfaverziójára, ám a Cloud Imperium Games végül karácsony előtt elérhetővé tette azt. Ezenkívül belenézhetünk a single playerre kihegyezett Squardron 42-be is.

Star Citizen - gépigényt kapott a Squadron 42

Két éve már, hogy bemutatkozott a Star Citizen egyjátékos módja, a Squadron 42, ami a tervezettel ellentétben sem tavaly, sem idén nem jelent meg. Most viszont befutott a minimum gépigény és egy hangulatos átvezető videó.

Perli a Crytek a Star Citizen alkotóit

A Crytek szerződésszegés miatt beperelte a Cloud Imperium Gamest, mivel a csapat dobta CryEngine-t az Amazon Lumberyard technológiája kedvéért. A panasz szerint a Star Citizen részben még a németek motorját használja.

Íme, egy órányi 4K-anyag a Star Citizen 3.0-ból

4K-ban és ultraszéles felbontásban. Ez az eddig kiadott legjobb minőségű videóanyag, amit a Robert Space Industries kiadott a régóta várt 3.0-s bétaverzióból.

Star Citizen - extra hajó az új Intel SSD használóinak

Megtartotta CitizenCon nevű saját rendezvényét a Star Citizen csapata Frankfurtban, ahol sok bejelentés mellett több új videó is napvilágot látott. Azt is elárulták, hogy az Intel Optane SSD-k használói külön hajót kapnak majd.

Star Citizen - ilyen a pilótafülkében ülni

A Cloud Imperium Games új videóval jelentkezett a készülőben lévő Star Citizen kapcsán. A legújabb képsorok a játék egyik fontos helyszínét mutatják be nekünk, egészen pontosan az űrhajónk vezetőfülkéjét leshetjük meg közelebbről.

GC 2017: Star Citizen - valós időben változó mimika

A Cloud Imperium Games a Gamescomra időzítette a bejelentését, miszerint valós időben változó mimikával vértezi fel a Star Citizent. A fícsört egy átlagos webkamerával is használhatjuk, de a minőségi élményhez külön eszköz szükséges.

GC 2017: Tömény Star Citizen gameplay következik

Hiába tart még egy játék fejlesztése viszonylag korai fázisban, egy ekkora kiállítást nem lehet kihagyni, így természetesen a Star Citizen is képviseltette magát a Gamescomon.

Nem készül el időben a Star Citizen Alpha 3.0

A Cloud Imperium csapata szerint néhány stabilitási probléma merült fel a Star Citizen legújabb alfaverziójában, így kénytelen volt elhalasztani a premiert. Eredetileg augusztus végére vártuk a játékot.