Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

E3 2014: Star Citizen-ízelítő Chris Robertstől

A Star Citizen is képviseltette magát az E3-on, a játékot maga Chris Roberts, a Wing Commander atyja és a projekt direktora mutatta be a GameSpot standján. Tíz perc gameplay következik.

Star Citizen - elképesztő gameplay jelenetek

Ha eddig csak azon hüledeztél, hogy a rajongók 40 millió dollárt gyűjtöttek össze a Star Citizen fejlesztésére, itt az ideje, hogy megnézz belőle egy hosszabb gameplay videót is: garantáltan hátast dobsz tőle!

A Star Citizen támogatottsága átlépte a 38 milliót

Soha nem látott rekordokat dönt a Wing Commander alkotójától érkező új űrkereskedelmi és harci játék támogatottsága. Az idei kiadására váró cím a héten megütötte a 38 millió dolláros gyűjtési mérföldkövet.

Star Citizen - elképesztő trailer 4K-s felbontásban

Rá lehet-e kontrázni az X Rebirth tegnapi előzetesére? Nos, a Roberts Space Industries egy tökéletes minőségű kedvcsinálót készített a Star Citizenhez. Száz százalék ingame felvétel, 4K-s felbontásban - ámuldozzunk!

Star Citizen - káprázatos űrhajó-mustra

A Roberts Space Industries kitett magáért, s egy látványos kamureklámmal prezentálja a Star Citizen látványvilágát. Az alábbiakban a 300-as sorozatú űrhajókat ismerheted meg.

GDC 2013: Videón az új CryEngine 3-as játékok

Masszív techdemó látott napvilágot az idei GDC-n. A képsorok azokra a közelgő játékokra vannak kihegyezve, amikhez a CryEngine 3-at licencelték. Burjánzó természet, nyüzsgő város és csodás fantasy világok a képernyőn!

Aratja a pénzt a Star Citizen

A Kickstarteren már több projekt bizonyította, hogy a klasszikus PC-s műfajokra igenis kíváncsiak még az emberek. Talán azonban eddig semmi sem tudta úgy megmozgatni a tömegeket, mint a legendás Chris Roberts által készített űrszimulátor, a Star Citizen.