Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

Ingyenes a Star Citizen Arena Commander módja

Szeptember 5-ig ingyenesen magunkévá tehetjük a Star Citizen Arena Commander módját, amelyben lehetőségünk lesz sétálni a hangárban és megröptethetjük az RSIAurora űrhajót némi harc erejéig.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Star Citizen videóözön

Hat új videó érkezett az immár 50 millió dollárból készülő Star Citizenből. Ne számítsatok maratoni hosszúságú mozgóképekre, de azért elkaphattok pár érdekességet a jövőre érkező játékból.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Star Citizen - 49 milliónál a kampány

A Kickstarter valaha volt legsikeresebb kampánya 10,2 millió dollárral zárult, ehhez kell viszonyítani a Star Citizen teljesítményét: a projekt a minap átlépte a 49 millió dolláros határvonalat, és meg sem áll az újabb mérföldkőig.

50 millió dollár felé tart a Star Citizen kampánya

Brutális összeget kalapoztak össze a játékosok a Star Citizen crowdfunding kampánya során, és ha sikerül elérni az 50 millió dolláros álomhatárt, a készítők komoly ajándékkal készülnek: saját nyelvet írnak az idegen fajoknak.

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.

E3 2014: Star Citizen-ízelítő Chris Robertstől

A Star Citizen is képviseltette magát az E3-on, a játékot maga Chris Roberts, a Wing Commander atyja és a projekt direktora mutatta be a GameSpot standján. Tíz perc gameplay következik.

Star Citizen - elképesztő gameplay jelenetek

Ha eddig csak azon hüledeztél, hogy a rajongók 40 millió dollárt gyűjtöttek össze a Star Citizen fejlesztésére, itt az ideje, hogy megnézz belőle egy hosszabb gameplay videót is: garantáltan hátast dobsz tőle!

A Star Citizen támogatottsága átlépte a 38 milliót

Soha nem látott rekordokat dönt a Wing Commander alkotójától érkező új űrkereskedelmi és harci játék támogatottsága. Az idei kiadására váró cím a héten megütötte a 38 millió dolláros gyűjtési mérföldkövet.