Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.

GDC 2015: Két átigazolás is jutott mára

Az idei Game Developers Conference előszeleként két átigazolásról is hírt kaptunk ma, Robert Bowling, a Call of Duty egykori közösségi menedzsere, és Todd Papy, God of War-atyaúristen is új csapatnál dolgozik.

Már 75 millió dollár gyűlt össze a Star Citizenre

Chris Roberts űrszimulátorára immáron 75 millió dollárt adtak össze a rajongók, az utolsó egymilliót alig két hét alatt szedték össze a fejlesztők. A történelem legsikeresebb crowfunding címéről van szó.

Star Citizen - mi várható idén?

A modulokban megjelenő űrszimulátor idén hatalmas változásokon megy át - hogy pontosan mi várható idén, arról Chris Roberts csapatának részletes fejlesztési ütemterve ad tájékoztatást. Az FPS-rész például tavasszal debütál.

Pazar életképek a Star Citizen új trailerében

Nem tudunk mást mondani a Star Citizen új gameplay előzetesére, mint azt, hogy lélegzetelállító. A Cloud Imperium Games kiváló hangulatfokozójában melankolikus naplementék és űrharcok váltják egymást.

63 milliónál jár a Star Citizen

Úgy tűnik, nincs erő, ami megálljt parancsolhat Chris Roberts legújabb játékának, a Star Citizennek, ami ezúttal úgy érte el a következő kampánycélt, hogy a Cloud Imperium Games ki sem tűzte, mit kapnak érte az adományozók.

Star Citizen - bemutatkozik az FPS-szekció

A Star Citizen elképesztően összetett és aprólékosan kidolgozott játék lesz, nem csoda, hogy az űrhajósdizás mellé FPS-szekciót is kapunk majd. A hétvégén ez a része is bemutatkozott a programnak, csekkoljátok!

Az első bolygófelszíni Star Citizen-bemutató

Tizenegy percen keresztül mozog a Star Citizen bolygófelszíni moduljának bemutatója, melyben berepülünk egy bolygó légkörébe, majd a felszíni városban megmozgatjuk kicsit a súlytalanságban elgémberedett tagjainkat.

Guinness-rekorder a Star Citizen

Még mindig irgalmatlan tempóban halad a Star Citizen crowdfunding kampánya, mostanra 55 millió dollárt gyűjtöttek össze a fejlesztők. A hír kapcsán az is kiderült, hogy ezzel Guinness-rekorder lett a játék.

Star Citizen - galaktikus Top Gear-epizód következik

Befutott a Star Citizen legújabb trailere, ami a játék egyik űrhajóját hivatott bemutatni. A készítők persze nem bízták a véletlenre a dolgot, egy Top Gear-epizódhoz hasonlóan vezetik fel nekünk az Origin M50-est.

Star Citizen előzetes

Adott egy híres játékfejlesztő és annyi pénz, ami elég egy AAA-kategóriás címhez. Teszünk egy kört az ígéretek földjére, hogy megtudjuk Chris Roberts és csapata mindebből mit gyúr össze a Star Citizen-univerzumában.