Star Citizen PC

Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Típus: Szimulátor, űrhajós

Az első bolygófelszíni Star Citizen-bemutató

Tizenegy percen keresztül mozog a Star Citizen bolygófelszíni moduljának bemutatója, melyben berepülünk egy bolygó légkörébe, majd a felszíni városban megmozgatjuk kicsit a súlytalanságban elgémberedett tagjainkat.

Guinness-rekorder a Star Citizen

Még mindig irgalmatlan tempóban halad a Star Citizen crowdfunding kampánya, mostanra 55 millió dollárt gyűjtöttek össze a fejlesztők. A hír kapcsán az is kiderült, hogy ezzel Guinness-rekorder lett a játék.

Star Citizen - galaktikus Top Gear-epizód következik

Befutott a Star Citizen legújabb trailere, ami a játék egyik űrhajóját hivatott bemutatni. A készítők persze nem bízták a véletlenre a dolgot, egy Top Gear-epizódhoz hasonlóan vezetik fel nekünk az Origin M50-est.

Star Citizen előzetes

Adott egy híres játékfejlesztő és annyi pénz, ami elég egy AAA-kategóriás címhez. Teszünk egy kört az ígéretek földjére, hogy megtudjuk Chris Roberts és csapata mindebből mit gyúr össze a Star Citizen-univerzumában.

Ingyenes a Star Citizen Arena Commander módja

Szeptember 5-ig ingyenesen magunkévá tehetjük a Star Citizen Arena Commander módját, amelyben lehetőségünk lesz sétálni a hangárban és megröptethetjük az RSIAurora űrhajót némi harc erejéig.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Star Citizen videóözön

Hat új videó érkezett az immár 50 millió dollárból készülő Star Citizenből. Ne számítsatok maratoni hosszúságú mozgóképekre, de azért elkaphattok pár érdekességet a jövőre érkező játékból.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Star Citizen - 49 milliónál a kampány

A Kickstarter valaha volt legsikeresebb kampánya 10,2 millió dollárral zárult, ehhez kell viszonyítani a Star Citizen teljesítményét: a projekt a minap átlépte a 49 millió dolláros határvonalat, és meg sem áll az újabb mérföldkőig.

50 millió dollár felé tart a Star Citizen kampánya

Brutális összeget kalapoztak össze a játékosok a Star Citizen crowdfunding kampánya során, és ha sikerül elérni az 50 millió dolláros álomhatárt, a készítők komoly ajándékkal készülnek: saját nyelvet írnak az idegen fajoknak.