Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Halo 5: Guardians - megjött a Big Team Battle

A 343 Industries már a Halo 5: Guardians megjelenése előtt megerősítette, hogy a játék megjelenését követően rengeteg ingyenes tartalommal egészítik majd ki a multiplayer módot. Megérkezett az első újdonságokat kínáló csomag.

Amerikai toplista: az Xbox One vitte az októbert

Alaposan elcsavarta az amerikaiak fejét a Halo 5: hiába csökkentett árat a Sony októberben, ez azon ritka hónapok egyike volt, mikor az Xbox One eladásai megelőzték a PlayStation 4-ét.

Brit toplista: az első helyen nyitott a Black Ops III

Rengeteg mostanában a megjelenés, ezért nem csoda, hogy heti rendszerességgel cserélődik a lista élmezőnye. A múlt hét két legnagyobb megjelenése az új Call of Duty és a Need for Speed volt.

Halo 5: Guardians - érkezik a Big Team Battle

Ahogy azt a 343 Industries megígérte, hamarosan a Halo: Guardiansban is elérhető lesz a Big Team Battle. A jövő heti frissítés új, közösség által megálmodott pályákat is tartalmazni fog.

400 milliót hozott a Halo 5 az első héten

A Microsoft bejelentette, hogy az első héten 400 millió dollár bevételt termelt a Halo 5: Guardians, ami azt jelenti, hogy ez volt minden idők a legnagyobb Halo-debütálása. A teljes sorozat így már 5 milliárd dollárnál jár.

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

Halo 5: Guardians - nem lesz kampány-DLC

Amíg a Halo 5: Guardians multiplayer módja több mint egy tucat új helyszínnel és ingyenes pályaszerkesztővel is bővülni fog, addig a rövid, de nagyon intenzív kampány nem kap majd letölthető kiegészítést.

Halo 5: Guardians - a 60 fps-ért bármit

A jó hír az, hogy a Halo 5: Guardians tükörsimán, 60 fps-sel fut, a játék fejlesztőinek azonban csalniuk kellett ahhoz, hogy elérjék ezt a teljesítményt. A Digital Foundry mutatja meg, mit csináltak pontosan.

Halo 5: Guardians teszt

A 343 Industries három évvel ezelőtt a Bungie hagyatékát megörökölve a Halo negyedik részével egy teljesen új trilógia alapjait fektette le. A sorozat második felvonásában azonban többen is ellopják a showt Master Chief elől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.