Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Halo 5: Guardians - kikapcsolható lesz a sprintelés

Megkaptuk az első számokat a Halo 5: Guardians bétateszteléséről, illetve a 343 Industries azt is elárulta, milyen változtatásokat eszközölt a játékon eddig a rajongók visszajelzései alapján.

Cortana a Windows 10 webböngészőjében

Jó okuk lesz a Halo-rajongóknak a Windows 10 beépített böngészőjét használni, hiszen az Internet Explorert lecserélő, egyelőre Spartan kódnéven futó program keresője Jen Taylor hangján szólal meg.

Halo 5: Guardians - nem lesz több bétateszt

A 343 Industries nem tervez több bétatesztet a Halo 5: Guardians megjelenése előtt, tehát a december 29-én indult teszt az első és egyben utolsó lehetőség is arra, hogy idő előtt kipróbáld a játékot.

Háromféle gyűjtői kiadványt kap a Halo 5

Tegnap kezdetét vette a január közepéig tartó Halo 5: Guardians bétateszt, amivel egyszerre a 343 Industries és a Microsoft formálisan is lerántotta a leplet a jövőre bemutatkozó játék gyűjtői kiadásairól, s azok árcéduláiról.

Halo 5: Guardians zárt bétateszt

December 29-én indul a Halo 5: Guardians többjátékos bétatesztje. Az early access tagok a hivatalos premier előtt több mint egy héttel azonban már nyomhatják a játékot, az elit csapatban pedig a Gamekapocsnak is jutott hely.

Harminc percnyi Halo 5: Guardians gameplay

Néhány szerencsés kiválasztott már tegnap óta nyüstölheti a Halo 5: Guardians többjátékos bétáját. Az egyelőre limitált lehetőségeket kínáló bétáról most egy harmincperces ízelítőt tudunk mutatni, benne rengeteg akcióval.

Ma indul a Halo 5: Guardians korai bétatesztje

Legalábbis azon szerencsések számára, akiket beválogattak az Xbox One Preview Programba, a The Master Chief Collection tulajdonosai csak december 29-től multizhatnak a Halo 5 bétájával. Új trailerünk is van!

Halo 5: Guardians - Egy órányi multiplayer

A Los Angeles-i HaloFesten is kipróbálható volt a Halo 5: Guardians bétája, így az egyik résztvevő volt oly kedves, s rögzítette egy órányi játékát. Két játékmód és két pálya látható a felvételen.

Halo 5 - hét perc multiplayer vágatlanul

Habár a héten már láthattatok pár percet a Halo 5: Guardians többjátékos módjából, most egy olyan felvételt szereztünk a játékról, ami vágatlanul mutat be nektek egy Slayer-meccset.

Végre belenézhetünk a Halo 5 multijába

A HaloFest keretében a 343 Industries élesben is megmutatta a Halo 5: Guardians multiplayerét, pontosabban azt a szeletkéjét, amit a december végén induló bétatesztben is kipróbálhatunk majd.