Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Halo 5 - elstartolt a Firefight bétatesztje

Mától négy napon át irthatjuk az ellenség hordáit a Halo 5: Guardians Firefight módjában. A kooperatív móka már ismerős lehet a Halo 3: ODST tulajdonosai számára, a többieknek negyven perc gameplayt mutatunk.

A jövőben minden Forza-játék jön PC-re is

Nem a tavasszal megjelenő Forza Motorsport 6: Apex lesz a sorozat egyetlen olyan darabja, amely Windows 10-en is napvilágot lát. A Microsoft megerősítette, hogy az autós széria jövőbeli iterációi is tiszteletüket teszik PC-n.

Halo 5 - először akcióban a megújult Firefight

Első alkalommal leshető meg mozgás közben a Halo 5 már korábban beharangozott kooperatív játékmódja, a Halo 3: ODST és Halo: Reach epizódokból ismert, teljesen megújult Firefight.

Kooperatív túlélőmód érkezik a Halo 5-höz

Megérkezett a Halo 5: Guardians Hammer Strom frissítése, amely három új játékmóddal bővíti a felhozatalt. Ami érdekes, hogy a launch trailerben egyértelmű utalást kaptunk a közelgő kooperatív túlélőmódra.

Halo-rajongók, irány a Magyar Halo Közösség!

Ajánljuk a figyelmetekbe a Magyar Halo Közösséget és annak új weboldalát: itt gyűlik majd össze mindenki, aki fanatikus megszállottja Master Chief univerzumának, és eSport-meccseket fogyaszt reggelire.

Modajánló ebéd utánra

Három érdekesebb rajongói fejlesztés is szembejött velünk a minap, úgyhogy egy csokorban osztjuk meg veletek őket. Fogatversenyes pályát kapott a Halo 5, The Last of Ust csináltak a GTA V-ből, és a The Divisiont is megszépítették.

Ilyen volt a Microsoft karácsonya, és ez jön idén

Az Xbox márka rekordokat döntött az ünnepi időszakban. A legfontosabb first-party címek immáron 1 millió eladott példány felett járnak, és a játékosok többet játszottak, mint egy éve. Tovább menetel a Windows 10 is.

Íme, az év legnépszerűbb játékvideói

A YouTube összerakta az idei év tíz legnépszerűbb játékvideójának listáját: az aranyérmes a Liam Neeson főszereplésével készült Clash of Clans-reklám lett, amit még a Super Bowlra forgattak a finnek.

Ilyen a Halo 5: Guardians a HoloLensszel

Noha a Microsoft AR-technológiája még gyerekcipőben jár, az már biztos, hogy egy belső nézetes lövöldével is használható lesz. Most élesben is megnézhetjük, hogy mi sül ki a HoloLens és a Halo 5: Guardians találkozásából.

Halo 5 - új fegyverek is jönnek a The Forge mellé

Múlt héten megérkezett a Halo 5 első ingyenes DLC-je, a Big Team Battle, amit decemberben egy újabb tartalmi bővítés követ. Erről most kiderült, nem csak a korábban beharangozott pályaszerkesztőt fogja tartalmazni.