Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

E3 2015: Halo 5 - infók a Warzone játékmódról

Lecsúsztál a Halo: ODST-ből ismert Firefight módról vagy a Halo 4-féle, báziselfoglalós Dominionról? Semmi gond, itt a Warzone, ami a Halo 5 egyik új 12 vs. 12 multiplayer játékmódja lesz. Katt az első részletekért.

E3 2015: Halo 5: Guardians kedvcsinálók

A bemutatók sorát a Halo 5: Guardians nyitotta a Microsoft konferenciáján, friss gameplay-jel és a multis Warzone mód előzetesével leptek meg minket a 343 Industries illetékesei. A játék október végén landol Xbox One-on.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!

Frissítve: Halo 5 - csapatban játszunk majd

A Game Informer következő számának címlapsztoriját a Halo 5: Guardians adja majd, ebből derülnek ki az első konkrétabb részletek a játék történetéről. Master Chief és Locke is csapatban fog harcolni.

Ilyen lesz a Halo 5: Guardians borítója

A 343 Industries a múlt héten rejtélyes képeket közölt a Halo 5: Guardiansról, ma pedig kiderült, hogy a játék borítóját teaselték, amit most teljes valójában és animált formában is megtekinthettek.

Halo 5: Guardians - ilyen lesz Spartan Locke

Kizárólag az előrendelők kapják meg a Spartan Locke-páncélt a Halo 5: Guardians többjátékos módjában, például a világ szerencsésebb felén ezek a Gamestop vásárlói. Most mozgásban is megnézhetjük a pazar kosztümöt.

Halo 5: Guardians - megvan a pontos dátum

Két új élőszereplős trailert és pontos megjelenési dátumot kapott a 343 Industries által készített Halo 5: Guardians. A videókban két szemszögből is megtekinthetjük ugyanazt az eseményt.

Halo 5 - Master Chief után nyomozunk

Lejárt a múlt héten fellőtt titokzatos Halo 5 honlapon a visszaszámlálás, és a nagy bejelentés nem igazán az, amire számítottunk. A honlap ugyanis egy fiktív újságírót, Benjamin Giraudot követi, aki Master Chief után nyomoz.

Frissítve: Halo 5: Guardians - vadássz az igazságra

A decemberi Halo 5: Guardians multiplayer béta óta nem sokat lehetett hallani a 343 Industries shooteréről, de úgy tűnik, hogy ez jövő héten hétfőn megváltozik, Master Chief legújabb kalandja ugyanis kapott egy visszaszámlálót.

Egész estés film lesz a Halo: Nightfallból

Tavaly év végén jelent meg a Halo: Nightfall című élőszereplős sorozat. A Microsoft most úgy döntött, hogy DVD-n és Blu-ray-en is megjelenteti a Nightfallt, melynek epizódjait egy egész estés filmmé vágják össze.