Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Ilyen gép kell a Halo 5: Forge alá

A jövő hónap közepén érkezik Windows 10-re a Halo 5 ingyenes pályaszerkesztője, és most már azt is tudjuk, milyen masinával kell rendelkeznünk a futtatásához. Ne ijedjetek meg, a gépigény elég baráti!

Mégsem készül el a Halo Online

A Microsoft lelőtte a Halo Online fejlesztését, amely a Halo Oroszországra szabott, free-to-play változata lett volna PC-re. Úgy tűnik, egyelőre a Halo 5 Forge módjával kell beérniük a számítógépes rajongóknak.

Akciódús előzetest kapott a Halo Wars 2

A hétvégén a texasi Austinban rendezték meg az RTX nevű bulit, ahol a 343 Industries csapata vadonatúj trailert mutatott be a Halo Wars 2-ből. Emellett kiderült, hogy a Halo 5 Forge módja új funkcióval bővül.

Megjelent a Warzone Firefight, ingyenes a Halo 5

Megérkezett a Halo 5: Guardians történetének legnagyobb bővítménye, így a Warzone Firefighttal már kétszer annyi multis tartalom van a játékban, mint a premier idején. Ezzel együtt a shooter ingyenesen játszható.

Ingyenesen játszható a Halo 5 a jövő héten

Kellemes akcióval várja a Microsoft a következő Halo 5-kiegészítőt, a jövő héten ugyanis ingyenesen játszhatóvá teszi a teljes játékot a Gold-előfizetők számára. Mondjuk a részleteket.

E3 2016: Mégis jön a PC-s Halo 5? Frissítve!

A Halo 5 Forge módjának PC-re költözésével ismét felerősödtek azok a szóbeszédek, miszerint mégiscsak PC-re költözik Master Chief legutóbbi kalandja. A premierre állítólag az E3-on kerül sor.

Microsoft: még mindig nincs tervben a PC-s Halo 5

A Microsoft alaposan meglepett bennünket a múlt héten, amikor bejelentette, hogy a Halo 5 Forge módja a Windows 10-es PC-ken is elérhetővé válik. Ez azonban még mindig nem jelenti azt, hogy a teljes játékot is portolnák a későbbiekben.

Halo 5 - PC-re költözik a Forge mód

Ha a teljes Halo 5: Guardians nem is, annak pályatervezője, a The Forge biztosan jön Windows 10-re is, méghozzá teljesen ingyen. A premierre valamikor év végén kerül sor.

Halo 5 - akcióban az Infection mód

A hónap végén a Halo 5 is megkapja a sorozat egyik legkedveltebb játékmódját, az Infectiont, amit John Junyszek közösségi koordinátor és Geoff Landskov, a multiplayerért felelős mérnök részletesen be is mutat.

Tovább tart a Halo 5 Firefight módjának a bétája

Technikai problémák miatt egy nappal tovább nyúzhatják a játékosok a Halo 5 Firefight játékmódjának bétáját, így még mindig nem késő bekapcsolódni a mókába.