Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

343 Industries: már dolgozunk a következő Halón

Ahogy azt sejteni lehetett, a Halo 5: Guardians után is lesz dolga Master Chiefnek, a 343 Industries ugyanis már most elkezdte tervezni és írni a következő, jó eséllyel hatodik részként bemutatkozó Halo történetét.

Halo 5: Guardians - akcióban a Blue Team

Új trailer érkezett a Halo 5-ből, mely igazából a játék második küldetésének az átvezető videója. A trailer mellé a Polygonnak hála egy gameplay is érkezett, melyben ugyanebből a küldetésből nézhetünk meg pár jelenetet.

Halo 5: Guardians - akcióban a kampány

Két újabb ízelítővel jelentkezett a Halo-sorozat ötödik iterációja. Az egyik felvétel a Swords of Sanghelios küldetésből ad ízelítőt, a másik pedig az átvezetőkre koncentrál. A videók nyomokban spoilereket is tartalmaznak.

Halo 5: Guardians - kimarad a szavazás funkció

Sokak által kedvelt funkció marad ki a Halo 5: Guardiansből: ezentúl a többjátékos meccsek során nem lesz lehetőség arra, hogy a játékosok megszavazhassák, melyik pálya következzen.

Pert nyert a Bungie ellen a Halo zeneszerzője

Ráadásul nem először. Marty O'Donnellnek két peres ügye is volt a Halo-sorozatot és a Destinyt jegyző Bungie-val szemben, a második kapcsán ráadásul azt is megtudtuk, miért rúgták ki a zeneszerzőt a cégtől.

Befutott a Halo 5: Guardians nyitóanimációja

A 343 Industries leleplezte a Halo 5: Guardians intróját, amely ugyan nem tartalmaz ingame felvételeket, de roppant hangulatosra sikerült. Master Chief csapata éppen bevetésre készül.

Halo 5 - kiszivárgott a főcímdal, képeken a menü

Egy kis figyelmetlenség miatt kiszivárgott a Halo 5: Guardians főcímdala, emellett kikerült az internetre pár kép a menüből is. A Microsoft megerősítette, hogy a kiszivárgott anyagok tényleg a Halo 5-ből vannak.

GC 2015: Az első galériafrissítés

A tegnapi bejelentések mellé egy csomó friss screenshot érkezett a Gamescomról. Quantum Break, Rise of the Tomb Raider, Scalebound, Just Cause 3, Halo 5: Guardians, Crackdown 3 és CoD: Black Ops 3 a délelőtti adag.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.

GC 2015: Halo 5 - Fathom, a víz alatti kutatólabor

A 343 Industries lerántotta a leplet a Halo 5: Guardians legújabb többjátékos pályájáról, a Fathomról. Az új helyszín egy víz alatti, katonai kutatóközpont lesz, ahol több szinten zajlanak majd összecsapások.