Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

GC 2015: Nézd vissza a Microsoft-konferenciát!

Alig egy óra múlva kezdetét veszi a Microsoft gamescomos konferenciája, amelyen olyan játékok kerülnek terítékre, mint a Quantum Break, az új Crackdown, a Halo 5 vagy a Scalebound.

Halo 5: Guardians - ha kell lemezes verzió, szólj!

A Halo 5: Guardians gyűjtőknek szánt kiadása igazán impozáns tartalommal és árcédulával érkezik majd, azonban akadt egy apró szépséghiba a csomaggal. Hiányzik belőle a játék lemezes változata, ezt utólag lehet igényelni.

Már 65 milliónál jár a Halo-sorozat

Október óta további ötmillió példány talált gazdára a Halo-széria darabjaiból, s akkor még meg sem jelent a Halo: The Master Chief Collection. Ugyanakkor továbbra sem tudjuk, hogy mennyi kelt el a gyűjteményből.

Halo 5 - a fejlesztők mesélnek az új részről

Több mint tízperces fejlesztői videonaplót kapott a Halo 5: Guardians, emellett a San Diego-i Comic-Con apropóján megérkezett az első előzetes a Halo: The Fall of Reach animációs sorozatból is.

GC 2015: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

A Microsoft az ígéretei szerint ütős felhozatallal készül a Gamescomra, sőt több olyan játékot is bemutat majd Kölnben, aminek az E3-on már nem jutott hely. Tessék elővenni a naptárat!

E3 2015: Mikrotranzakciókkal jön a Halo 5

Kiderült, milyen gyűjtői változatai lesznek a Halo 5: Guardiansnek, és ennek kapcsán azt is megtudtuk, hogy egy mikrotranzakciós rendszer is helyet kapott az Xbox One-exkluzív játékban.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Halo 5 - 15 perces Warzone bemutató

Negyedórán át mozog az idei E3-on bemutatott vadonatúj Halo 5: Guardians multiplayer játékmód, a Warzone. Ebben egyszerre 24-en vehetünk részt, és egyfajta keveréke lesz a Firefight és a Dominion módoknak.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Halo 5 - infók a Warzone játékmódról

Lecsúsztál a Halo: ODST-ből ismert Firefight módról vagy a Halo 4-féle, báziselfoglalós Dominionról? Semmi gond, itt a Warzone, ami a Halo 5 egyik új 12 vs. 12 multiplayer játékmódja lesz. Katt az első részletekért.