Halo 5: Guardians XBOXONE

Master Chief ötödik kalandja már az Xbox One-ra készült.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések és filmpremierek nélkül, szokásunkhoz hűen pedig össze is gyűjtöttük a legfrissebb címeket egy kövér listába. A főszereplő természetesen a Halo 5 lesz.

Halo 5: Guardians - akár PC-re is megjelenhet

Frank O'Connor, a Halo-sorozat rendezője a GamesRadar egyik livestreamjében elárulta, nem igényelne túl nagy erőfeszítést PC-re is elkészíteni a Halo 5: Guardianst, de egyelőre nincs mit bejelentenie.

Halo 5: Guardians retrospektív

A Microsoft és a 343 Industries a közelgő Halo 5: Guardians-premier alkalmából kiadott egy "előző részek tartalmából" Halo-videót, amiben Master Chief három évvel ezelőtti kalandját elevenítik fel, rövidítve.

Halo 5: Guardians - íme, az első 30 perc

Kicsivel több, mint egy hét múlva indul útjára az ősz egyik legfontosabb Xbox One-exkluzívja, a Halo 5: Guardians. Most belenézhetünk a kampány első félórájába, ami nyilván durván spoileres, szóval ennek tudatában kattints!

Halo 5: Guardians - megérkezett a launch trailer

Megérkezett a Halo 5: Guardians launch trailere, amely annak rendje és módja szerint alaposan felcsigáz majd minden Halo-rajongót, és talán még azokat is elkapja a hangulata, akik csak most ismerkednek a sorozattal.

Halo 5: Guardians - sok hely kell majd neki

Múlt héten jelentettük, hogy elkészült a Halo 5: Guardians, így már meg is érkeztek az első szállítmányok az áruházláncokhoz. Innen szivárgott ki az első fotó is, így kiderült, közel 60 GB szabad tárhelyet igényel a játék.

Halo: The Fall of Reach előzetes

A Halo: The Fall of Reach animációs sorozat többek között a Halo 5: Guardiansben megismert, Master Chief irányította Blue Team eredetét igyekszik felfedni és boncolgatni. Itt a legújabb trailer.

Elkészült a Halo 5, jöhet a megjelenés

A 343 Industries bejelentette, hogy befejezték a Halo 5: Guardians munkálatait, most már semmi sem állhat az október végi megjelenés útjába. Bónuszként infografikával hangolnak minket a srácok.

Halo 5 - várni kell a pályaszerkesztőre, de megéri

A Forge mód nélkül érkezik majd október végén a Halo 5: Guardians, de az előzetes információk és látnivalók alapján megéri majd egy kicsivel többet várni a játék pályaszerkesztőjére.

Még egy élőszereplős trailer a Halo 5-höz

Néhány nappal ezelőtt nézhettük meg a Halo 5: Guardians TV-reklámját, amely Master Chief "halálát" mutatta be, most pedig itt a folytatás és kő kövön nem marad. Természetesen hősünk nem nagyon akar fűbe harapni.