Ingress Mobil, PC

Kiterjesztett valóság Google-módra.
1647252000

Leállítják a Pokémon GO-t Oroszországban

A háborúra reagálva a Niantic is jelezte, hogy kiáll Ukrajna mellett, ennek következményeként pedig az összes játékát, így a Pokémon GO-t is leállítja Oroszországban és Fehéroroszországban.
1616497200

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.
1542733200

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.
1531148400

Anime-sorozat készül az Ingress alapján

A Niantic első nagy áttörése a mobilos kiterjesztett valóság piacán az Ingress nevezetű sci-fi volt. A Netflix jóvoltából pedig hamarosan a tévéképernyőkön köszönhet majd vissza a különös program világa.
1512658800

Újraindul a Pokémon Go-csapat első játéka

Sűrű év vár a Nianticra, a Pokémon Go fejlesztőcsapata ugyanis nemcsak egy Harry Potter-játék fejlesztésébe vágott bele, de azt is eltökélte, hogy felturbózza és újraindítja első játékát, az Ingresst.
1405407600

iOS-en is elrajtolt az Ingress

Tegnap óta iPhone-nal és iPaddel is játszható a Google kiterjesztett valóságban játszódó MMO-ja, az Ingress. Egy ingyenes appot kell mindössze letöltened, és indulhat is a virtuális háború!
1353078026

Ingress - kiterjesztett valóság Google módra

Csak egy olyan tőkeerős és hallatlan energiával rendelkező cég képes feje tetejére állítani az úgynevezett AR-játékokat, mint a Google. A cég kiterjesztett valóságot kínál egy egyszerű androidos telefonnal: ez az Ingress, melyben a gamerek a világ ellenőrzéséért küzdenek.