Leállítják a Pokémon GO-t Oroszországban

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 14.
  • Hír
Link másolása
A háborúra reagálva a Niantic is jelezte, hogy kiáll Ukrajna mellett, ennek következményeként pedig az összes játékát, így a Pokémon GO-t is leállítja Oroszországban és Fehéroroszországban.

A Niantic bejelentette, hogy az orosz-ukrán háborúra reagálva leállítja a játékait Oroszországban és Fehéroroszországban, így a Pokémon GO, az Ingress és a Nintendóval közösen üzemeltetett Pikmin Bloom is elérhetetlen lesz ezekben az országokban. Az alkalmazásokat már most sem lehet letölteni, és hamarosan a letöltött játékok is "elsötétülnek".

A Niantic ezzel olyan cégekhez csatlakozik, hogy kifejezze szolidaritását Ukrajnával, mint a  Microsoft, a Sony, a Nintendo, az Electronic Arts, az Activision Blizzarda CD Projekt RED, a Ubisoft és a Take-Two. A fejlesztőcsapat döntése azonban valamivel drasztikusabb, hiszen a srácok nem csak a játékbeli vásárlás lehetőségét függesztik fel, hanem a tényleges játékét is.

8.
8.
#3: Amikor a linkben benne van a meme címe, ne várd el, hogy megnyissák a linket.
5.
5.
Ooorky
#1: Mindenki tudja, hogy az orosz katonák tindereznek bevetés közben, ott veri át őket az ukrán titkosszolgálat szőke egyetemista csajoknak álcázva magukat.
4.
4.
Nothing
Végre, egyszer az emberiség történetében a valódi bűnösöket büntetik!

...ja bocs, nem ide.
2.
2.
#1: Rettentő gáz mások nyomorán viccelődni.
1.
1.
Heldengeist
Ukrajnában kell letiltani és vége a háborúnak. Ha az orosz katonák nem tudnak Pokémon GO-zni Ukrajnában, feladják és hazamennek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...