Wildman PC

A Gas Powered Games akció-RPG-je, némi RTS-beütéssel.
1364738400

GDC 2013: Free-to-play MMO a Gas Poweredtől

Chris Taylor a Polygonnal ült le beszélgetni a GDC-n, az interjú pedig egy sor érdekes kérdésre adott választ a Gas Powered Games jövőjével kapcsolatban: kiderült például, hogy új free-to-play MMO-n dolgoznak a srácok.
1360867999

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.
1360659648

Törölték a Wildmant, bajban a fejlesztők

Habár még négy nap volt hátra a Wildman kickstarteres kampányából, nagyon úgy tűnt, hogy a kitűzött 1,1 millió dollár csak hiú ábránd maradt. A Gas Powered Games elébe ment a kudarcnak, és elkaszálta a projektet.
1360573251

Wildman - a kiadók lelkesek, a rajongók nem

Még négy nap van hátra a Wildman kickstarteres adománygyűjtéséből, ám a kitűzött összeg felét sem gyűjtötte össze a Gas Powered Games. A kiadók már felfigyeltek a projektre, de minden a rajongók lelkesedésétől függ.
1358773200

A fejlesztőkről szól a Wildman Kickstarter-gyűjtése

Nem sokkal azután, hogy a Gas Powered Games elindította a Wildman Kickstarter-kampányát, a csapat elbocsátásokra kényszerült, Chris Taylor pedig könnyekkel küszködve kérdezte a rajongókat a hogyantovábbról.
1358589605

Wildman - tekintsünk bele a játékmenetbe!

A Gas Powered Games frissítette a héten bejelentett Wildman kickstarteres kampányát egy gameplay-felvétellel. Elsőként tekintsünk bele Chris Taylor csapatának új akció-szerepjátékába - ütősen néz ki!
1358236811

Wildman - íme, a Gas Powered Games új játéka

A visszaszámlálás lejárt, így végre bemutatkozhatott a Gas Powered Games új akció-szerepjátéka, a Wildman. A Dungeon Siege fejlesztői a Kickstarterre vitték a korábban Project W munkacímen futó alkotást.
1355932800

Bejelentésre készülnek a Dungeon Siege fejlesztői

A Gas Powered Games januárban jelenti be a legújabb játékát, legalábbis erre utal a hivatalos weboldalán ketyegő visszaszámláló. Kevesebb, mint huszonhét nap van hátra, de mi lehet az új projekt?