Shadow of the Eternals PC, WIIU

Szellemi örököst kap az Eternal Darkness.
1380524400

Parkolópályán a Shadow of the Eternals

Hiába bizakodtak a készítők, mégsem tudják folytatni a Shadow of the Eternals munkálatait. A Precursor Games feloszlik, a projektet pedig parkolópályára teszik - igaz, a fejlesztők szerint nem végérvényesen.
1377502839

Frissítve: Megint elhasalt a Shadow of the Eternals

Ahogy arra lehetett számítani, sikertelenül zárult a Shadow of the Eternals második Kickstarter-kampánya is. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a projekt sorsa, a fejlesztők nem mondtak még konkrétumokat.
1376922600

Shadow of the Eternals - újabb Kickstarter-bukta?

Utálom, mikor valaminek jó előre be kell harangozni a végét vagy bukását, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a Shadow of the Eternals második Kickstarter-kampánya is kudarccal zárul majd.
1374854439

Újraindult a Shadow of the Eternals kampánya

Ahogy a Precursor Games megígérte, újraindult a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya, ahol több új érdekességet megtudhatunk a játékról. A PC-s és Wii U-s változat mellett PS4-re is szeretnék elkészíteni.
1373796033

Még egy esély a Shadow of the Eternalsnak

A hónap végén indul újra a Shadow of the Eternals Kickstarter-kampánya, miután az első adományozás befuccsolt. A Precursor szerint túl sokat beszéltek az stúdióról, s kevesebbet a játékról. Ennek vége!
1372669211

Gyerekpornót birtokolt a Silicon Knights fejlesztője

A hétfői pangás közepette egy-egy bulvárhír simán befér a felhozatalba. A Silicon Knights alapítóját és egykori elnökét, Ken McCulloch letartoztatták Ontarióban, mivel gyermekpornográfiát tárolt az otthoni számítógépén.
1370446259

Újraindítják a Shadow of the Eternals kampányát

Leállítják, majd nem sokkal később újraindítják a Shadow of the Eternals crowdfunding-kampányait. Szükség is volt rá, a fejlesztők korábban is jelezték: ha nem jön össze a Kickstarterrel, nem készül el a játék.
1370163783

Shadow of the Eternals - Kickstarter vagy semmi

Nem áll jól a Shadow of the Eternals crowdfunding-kampánya, márpedig a fejlesztők szerint nem valószínű, hogy a játék elkészülhet, ha a kickstarteres és a PayPal-gyűjtés befuccsol. Húzzunk bele!
1367929800

Kilenc percen át mozog a Shadow of the Eternals

Elindult a Shadow of the Eternals crowdfunding-kampánya, ennek apropóján pedig nemcsak, hogy kilenc perc hosszan bámulhatjuk az Eternal Darkness szellemi folytatását, de éppen a Báthory Erzsébet-sztori kerül terítékre.
1367765448

Szellemi folytatást kap az Eternal Darkness

Szellemi folytatást kap az egykor GameCube-on hódító Eternal Darkness. A PC-re és Wii U-ra érkező anyag epizodikus formában jelenik majd meg, és még Magyarország is benne lesz.