The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

GC 2014: Már tölthető a The Sims 4: Create a Sim

A legújabb The Sims on-stage demonstrációja véget is ért, de a teljes gameplay videó mellé egy nagyszerű meglepetést is kaptunk, a játék karaktertervezője ugyanis máris kipróbálható.

GC 2014: Nézd nálunk az EA-konferenciát!

Augusztus 13-án, reggel 10 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts felhozatalának idei bemutatója a kölni Gamescomról, melyet élő adásban követhettek velünk a széketek kényelméből.

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.

Az új Sims megjutalmaz, ha megvolt a 3. rész

Úgy tűnik, megéri gyűjtőnek lenni, ugyanis a The Sims 4-et megvásároló játékosok, akiknek könyvtárában szerepel a harmadik rész is, számíthatnak rá, hogy az életszimulátor legújabb része meglepetést tartogat nekik.

The Sims 4 - értelem és érzelem

A negyedik részben simjeink okosabbak lesznek, mint valaha, ráadásul sokkal több érzelmet is ki tudnak fejezni. Az EA szerint irányíthatjuk a virtuális szereplőink érzelmeit, így gyorsabban tanulhatnak új készségeket.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!

Íme, a The Sims 4 gépigénye

Tartotta magát a Maxis a korábbi ígéreteihez, miszerint a The Sims 4 gépigénye nemhogy vállalható, de egyenesen laza lesz. A minap részletezte a csapat a minimális rendszerkövetelményeket.

Húsz perc gameplay a The Sims 4-ről

Az EA egy csaknem húszperces gameplay videóval jelentkezett a hétvégén a The Sims 4-ről. A Maxis sikervárományos játékához válthatunk Premium-tagságot is, így korábban hozzáférhetünk az új tartalmakhoz.

Heti hírösszefoglaló - 27. hét

Elkezdődött az évente megrendezésre kerülő nyári uborkaszezon, amikor a játékipar szinte rákényszeríti a játékosokat, hogy menjenek ki a szabadba, és élvezzék kicsit a nyár szépségeit.

The Sims 4 - okosabb és viccesebb

Minden eddiginél hangyásabb simeket is megalkothatunk a The Sims 4-ben. Rengeteg személyiségjegy közül választhatjuk ki a legszimpatikusabbakat, hogy aztán a játékban megannyi mókás szituációval szembesüljünk.