The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

GDC 2015: Bezárta az EA a SimCity fejlesztőit

A Game Developers Conference során esett be a rossz hír, miszerint az Electronic Arts szélnek eresztette a Maxis Emeryville-t, vagyis azt a brigádot, ami az eredeti Maxisból úgy-ahogy megmaradt.

Így nyomozunk a The Sims 4 első kiegészítőjében

Áprilisban érkezik a The Sims 4 Get to Work címre keresztelt bővítménye, amelyben a választható szakmák kapják a főszerepet. Ezúttal a nyomozók mindennapjaiba tekinthetünk bele egy vicces kedvcsinálóban.

Így gyógyítasz majd a The Sims 4 kiegészítőjében

Áprilisban érkezik a The Sims 4 Get to Work névre keresztelt bővítménye, amelyben simjeink új munkákat vállalhatnak karrierük során. A legújabb trailerben az orvosi szakmába tekinthetünk bele.

Áprilisban jön a The Sims 4 első expanziója

A Maxis bemutatta a The Sims 4 első nagyobb kiegészítőét, amely Get to Work címre hallgat. Simjeink immáron orvosok, rendfenntartók, tudósok vagy éppen kiskereskedelmi vállalkozók is lehetnek. Izgalmas, ugye?

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

Két napig ingyen nyúzható a The Sims 4

Újabb játékkal bővült ki az Origin Game Time akciója, a minap a The Sims negyedik részét is hozzácsapta az Electronic Arts a próbaverziós címek kínálatához. Két nap játékot kaptok ízelítőként.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Végre építhetünk medencét a The Sims 4-ben

Sokan hiányolták a megjelenéskor, mások pedig egyenesen követelték a medencéket a The Sims 4-ben. Az EA engedett a népharagnak és megérkezett medence-patch a játékhoz.

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.