The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.
Típus: Életszimulátor

The Sims 4 - kreáljunk magunknak háziállatot!

Az EA már az idei Gamescom alatt megemlítette, hogy nemsokára érkezik a The Sims 4-hez a Cats and Dogs kiegészítő, most azonban egy új trailert is kaptunk hozzá, melyben egy eddig nem látott funkció is helyet kapott.

Már 21 millió játékost vonz a Battlefield 1

Az Electronic Arts is közzétette a június 30-án véget ért negyedév pénzügyi jelentését. A kiadó bevételei nőttek, a Battlefield 1 játékosbázisa pedig tovább növekedett március óta. Már 21 millióan játszanak az FPS-sel.

Hivatalos: konzolokra is jön a The Sims 4

Miután pár napja felkerült a The Sims 4 adatlapja az Xbox Store-ba, elég nyilvánvalónak tűnt, hogy a játék konzolokra is megjelenik. Az EA már hivatalosan is megerősítette, hogy novemberben jönnek az új verziók.

Konzolokra is megjelenhet a The Sims 4

Három éve landolt PC-n a The Sims 4, de a Microsoft Store szerint idén novemberben érkezik az Xbox One-os verzió, és ha már itt tartunk esélyes a PS4-es verzió is. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.

The Sims 4 - totyogósok és vámpírok

Nagy a mozgolódás a The Sims 4 háza táján: egy ingyenes frissítés keretében bemásztak a játékba a régen hiányolt totyogós kisgyerekek, egy fizetős DLC-ben pedig hamarosan a vámpírok is megérkeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még szerencse, hogy hosszú hétvége volt, így rápihenhettetek októberre, és felkészülhettetek a novemberre! A hét főszereplője az új Call of Duty, amely mellé az eredeti Modern Warfare felújított változatát is megkapjuk.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.