The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.
Típus: Életszimulátor

Heti hírösszefoglaló - 27. hét

Elkezdődött az évente megrendezésre kerülő nyári uborkaszezon, amikor a játékipar szinte rákényszeríti a játékosokat, hogy menjenek ki a szabadba, és élvezzék kicsit a nyár szépségeit.

The Sims 4 - okosabb és viccesebb

Minden eddiginél hangyásabb simeket is megalkothatunk a The Sims 4-ben. Rengeteg személyiségjegy közül választhatjuk ki a legszimpatikusabbakat, hogy aztán a játékban megannyi mókás szituációval szembesüljünk.

E3 2014: A második galériafrissítés

Tapétázók, figyelem! A mai gyűjtésbe olyan címek kerültek bele, mint az Alien: Isolation, a The Division, a Rainbow Six: Siege, a Dragon Age: Inquisition, a The Crew és a The Sims 4. A felsorolás korántsem teljes.

E3 2014: Új The Sims 4 trailer érkezett

Mindenki kedvenc életszimulátora hamarosan - pontosabban szeptember elején - megérkezik a boltok polcaira! Íme, egy vadi új trailer, melyben úgy tűnik, még Obama is feltűnik egy selfie erejéig.

Így építkezünk a The Sims 4-ben

A Maxis nem várta meg az E3-at az új látnivalókkal, egy gameplay trailer keretében már most bemutatja nekünk a The Sims 4 Build módját, amellyel bárki megalkothatja saját házát, berendezheti és kidekorálhatja azt ízlés szerint.

Traileren a The Sims 4

Úgy tűnik, az Electronic Arts is elkezdett melegíteni az E3-ra, ahol jó eséllyel főszerepet kaphat a The Sims negyedik része is. Érkezett most egy közel ötperces trailer a játékról, ahol a karakterkészítést mutatják be.

Itt vannak az EA számai, közeleg az új Sims

Folytatjuk üzleti délelőttünket, ezúttal az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentése van soron. A legfontosabb hírt, a Need for Speed kihagyását már megírtuk, lássuk, milyen érdekességek derültek még ki!

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Jövő őszre csúszik a The Sims 4

A Maxis életszimulátorának negyedik felvonása 2014 őszén kerül a boltokba világszerte - erősítette meg az Electronic Arts. A korábbi tervek szerint márciusban jelent volna meg, de fél évet késik a játék.

GC 2013: Jobban fut a The Sims 4, mint az elődje

A Maxis megnyugtatta a low-end konfigurációk tulajdonosait, miszerint a The Sims 4-et szénné optimalizálták, így az új epizód jobban fut majd majd a gyengébb gépeken, mint a harmadik rész. A motor persze ugyanaz.