The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

The Sims 4 teszt

Több, mint egy évtizede már, hogy útjára indult a Will Wright életszimulátora, a The Sims. A sorozat az egyik legjobb eladásokat produkáló PC-s játék, mely a kiegészítők tucatjai ellenére is meg tudott újulni a számozott epizódokban. Nézzük az sikerült-e a negyedik részben.

Brit toplista: a Destiny legyűrte a Watch Dogsot is

Az nem meglepő, hogy a Destiny kapásból a brit toplista élén nyitott, az viszont már érdekesebb, hogy a Bungie FPS-e lett az Egyesült Királyság eddigi legjobban rajtolt vadonatúj IP-je.

Brit toplista: első helyen nyitott a The Sims 4

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amin az első helyet annak rendje és módja szerint a The Sims negyedik része foglalta el. A Guild Wars 2 óta nem rajtolt így PC-exkluzív játék az országban.

The Sims 4 - cenzúrával a kalózok ellen

A The Sims negyedik része is meglepetéssel várja azokat a játékosokat, akik a vásárlás helyett inkább a játék letöltése mellett döntenek: a Maxis cenzúrával harcol a kalózkodás ellen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez igen, érezhetően javul a játékfelhozatal, lesz miből válogatni a héten! Ha az életszimulátorosdi annyira nem is jön be, egy kiadós zombiirtás mindenképpen bele kell, hogy férjen az idődbe.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 35. hét

Sajnos elmaradt tegnap a hetente esedékes hírösszefoglalónk, azonban most megkésve, de törve nem, itt van, hogy ezúttal is tudósítson az elmúlt hét nap fontosabb eseményeiről.

The Sims 4 - íme, az ajánlott gépigény

A Maxis ígérete szerint a The Sims 4 még a szerényebb konfigurációkon is eldöcög (a jelszó: profitmaximalizálás), de mi a helyzet azokkal a játékosokkal, akik teljes pompájában kíváncsiak a sikervárományos életszimulátorra?

Launch traileren a The Sims 4

Már csak másfél hét és immáron negyedszer is megvehetjük a The Sims-alapjátékot. Az életszimulátor következő részében meg kell ugyan válnunk néhány megszokott dologtól egy-két újdonságért cserébe, de kit állíthat ez meg?

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.