The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

Hivatalos: konzolokra is jön a The Sims 4

Miután pár napja felkerült a The Sims 4 adatlapja az Xbox Store-ba, elég nyilvánvalónak tűnt, hogy a játék konzolokra is megjelenik. Az EA már hivatalosan is megerősítette, hogy novemberben jönnek az új verziók.

Konzolokra is megjelenhet a The Sims 4

Három éve landolt PC-n a The Sims 4, de a Microsoft Store szerint idén novemberben érkezik az Xbox One-os verzió, és ha már itt tartunk esélyes a PS4-es verzió is. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

19 millió játékosnál jár a Battlefield 1

A megjelenési tervek részletezése után következzenek a nyers számok! Az Electronic Arts az elmúlt negyedévre és a teljes pénzügyi évre vonatkozóan is beszámolt a teljesítményéről.

The Sims 4 - totyogósok és vámpírok

Nagy a mozgolódás a The Sims 4 háza táján: egy ingyenes frissítés keretében bemásztak a játékba a régen hiányolt totyogós kisgyerekek, egy fizetős DLC-ben pedig hamarosan a vámpírok is megérkeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még szerencse, hogy hosszú hétvége volt, így rápihenhettetek októberre, és felkészülhettetek a novemberre! A hét főszereplője az új Call of Duty, amely mellé az eredeti Modern Warfare felújított változatát is megkapjuk.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.

GC 2015: Ősszel jön a The Sims 4 új kiegésztője

Ugye egy percig sem gondoltátok, hogy megússzuk The Sims 4 nélkül az EA konferenciáját? Na, ugye! Novemberben érkezik a Get Together néven futó bővítmény, amely a közös munkára koncentrál majd.

Brit toplista: megint a Battlefield: Hardline az első

Kissé megkésve, de szállítjuk a legutóbbi brit játékeladási toplistát, amely ezúttal is a Battlefield: Hardline-t dobta ki aranyérmesként. A From Software-nek jelenleg két címe is a legjobb tíz között szerepel.