The Sims 4 MAC, PC

A negyedik generációs The Sims a Maxis jóvoltából.

The Sims 4 - irány a középsuli!

Idén nyáron végre a simjeink is megtapasztalhatják, hogy milyen kiszámíthatatlan az élet a középsuliban. Bemutatkozott a The Sims 4 High School Years expanziója.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.

A heti játékmegjelenések és a filmpremierek

Újabb sűrű februári hétnek nézünk elébe, szerencsére játszani- és néznivalóból is akad bőséggel a következő napokban. A főszerepet természetesen a Horizon: Zero Dawn folytatása kapja.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Vidékre költözhetünk a The Sims 4 új DLC-jében

Amennyiben már unjuk a város zaját, és alig kapunk levegőt a szmogtól, akkor a The Sims 4 legújabb kiegészítőjét, a Cottage Livinget nekünk találták ki, ugyanis ezúttal a falusi életbe kóstolhatunk majd bele simjeinkkel.

Lakberendezők lehetünk a The Sims 4 új DLC-jében

Nagyon úgy tűnik, hogy a Maxis és az Electronic Arts szeretné a jövőben is tovább fejni a hetedik életévébe lépő The Sims 4-et, amihez nemrég be is jelentették a következő kiegészítőt, a Dream Home Decorator Game Packet.

The Sims 4 - hétvégén ingyen pörgethetjük Xboxon

Relaxációs játékokkal készült a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Daysre, ugyanis ezúttal a Puyo Puyo Tetris 2 és a The Sims negyedik epizódjával kapcsolódhatunk ki a hétvégén.

Pörög a live service, látványos számok az EA-nél

Az Electronic Arts pénzügyi helyzetjelentése is befutott, és bár a céget sok kritika éri a live service-modell miatt, ez a számaikon egyáltalán nem látszik: rekordforgalommal ért véget az elmúlt negyedév.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.