Az Animal Crossing és az Among Us ihlette a The Sims 5 multiplayer módját

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 19.
  • Hír
Link másolása
A legújabb The Sims már nincs is olyan messze, a legújabb értesülések szerint a fejlesztők mindenképpen szeretnének benne többjátékos módot, amit olyan népszerű játékok ihlettek, mint az Animal Crossing vagy az Among Us.

Nemrégiben a One More Life podcastben vendégeskedett a The Sims-frencsájz kreatív vezetője, Lyndsay Pearson, akinek felvetették, hogy mit szól ahhoz a pletykákhoz, miszerint a sorozat történetében először többjátékos módot is integrálnak a Project René munkacímen futó folytatásba.

"Mindenképpen be akarjuk vezetni a multiplayert." - válaszolta Pearson kisasszony. "Ne egy nagy és félelmetes dolgot képzeljetek el egy idegen játékosokkal teli világban, hanem arról van szó, hanem, hogyan tudnál te és a barátaid együtt játszani. Sokféle mód lehet erre, egy csomó minden megvizsgáltunk már, mert a közös játék eléggé széles spektrumú."

Számos multis játékból szereztek inspirációt a fejlesztők, az Animal Crossing gyakran felmerült náluk, hiszen ott is van egy kis szigetünk, de meg tudunk oda hívni másokat és kis csoportos mókázására. Valahogy így kell elképzelni a The Sims 5-öt is. A másik lehetséges forrás az Among Us volt, amiben mindvégig ott van a rejtély, az áruló játékos ténykedése, de vajon milyen lehet ennek a The Sims-verziója? Pearson erre nem tért ki bővebben.

Általánosságban elmondható, hogy a Project René a klasszikus formulát frissíti fel, de "valójában érintetlenül hagyják a The Sims szívét, de próbálnak új utakat találni, hogy még több játékoshoz jusson el, és olyan dolgokat kínáljanak, amiket még nem láttunk a The Simsben.".

Ebbe pedig a többjátékos mód is beletartozik. Dátumunk még nincs a The Sims 5-höz, annyit viszont tudunk már, hogy a sorozatban elsőként free-to-play játékként jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...