Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.

Veszteséges az Epic Games Store

Az Epic Games bíróságon ismerte el, hogy az öt éves platform még mindig több pénzbe kerül, mint amennyit termel, a pár éve még jónak tűnő ötlet úgy fest, hogy kifulladt.

Ingyenes a Dying Light: Enhanced Edition az Epic Games Store-ban

Az igéreteknek megfelelően mától egészen április 13-ig ingyen hozzájuthatunk a Dying Light: Enhanced Editionhöz az Epicnél. Ha még nem próbáltad a nyitott világú zombis parkour-őrületet, itt az alkalom!

Megvannak az Epic Games Store legújabb ajándékai!

Az Epic Games Store töretlenül teszi ingyenessé a játékokat hétről hétre: ezúttal egy poszt-apokaliptikus kaland és egy aranyos, kézzel rajzolt roguelike cím várja a játékosokat.

Az első Dying Light lehet az Epic Games következő ingyen játéka

Állítólag az április 6. és április 13. közti héten a Techland parkour-zombis játéka lesz az ingyenes cím. A szivárogtató eddig megbízható volt, a nap során kiderül, hogy most is az-e.

30 millió eladott példánynál a Dying Light-sorozat

A hírt a lengyel fejlesztőstúdió osztotta meg Twitteren, de az eladási adatok mellett akadt más érdekesség is.

Végzett a Dying Light fejlesztésével a Techland

Hét év után a Techland leáll a Dying Light támogatásával. Bár a játékbéli eseményeket vissza-visszaforgatják, új tartalmak már nem érkeznek – leszámítva a búcsút jelölő definitív kiadást.

Dieselpunk kiegészítőt kapott a Dying Light első része

Úgy tűnik, a Techland a második rész megjelenésével sem hagyja magára az eredeti Dying Lightot, erről árulkodik, hogy ma egy új kiegészítő érkezik a játékhoz "dieselpunk" jeligére.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.

Ingyenes next-gen frissítést kapott a Dying Light

Nem mindenki ragaszt borsos árcédulát a régi játékok újgenerációs frissítéseire. A Techland máris elhozta a Dying Light PlayStation 5-re optimalizált kiadását, és nincs már messze az Xbox Series X/S-re szánt változat sem.

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.