Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.

Végzett a Dying Light fejlesztésével a Techland

Hét év után a Techland leáll a Dying Light támogatásával. Bár a játékbéli eseményeket vissza-visszaforgatják, új tartalmak már nem érkeznek – leszámítva a búcsút jelölő definitív kiadást.

Dieselpunk kiegészítőt kapott a Dying Light első része

Úgy tűnik, a Techland a második rész megjelenésével sem hagyja magára az eredeti Dying Lightot, erről árulkodik, hogy ma egy új kiegészítő érkezik a játékhoz "dieselpunk" jeligére.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.

Ingyenes next-gen frissítést kapott a Dying Light

Nem mindenki ragaszt borsos árcédulát a régi játékok újgenerációs frissítéseire. A Techland máris elhozta a Dying Light PlayStation 5-re optimalizált kiadását, és nincs már messze az Xbox Series X/S-re szánt változat sem.

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Nintendo Switchre is megjelenik a Dying Light?

A pletykák szerint miközben a Techland igyekszik még az idei év végére tető alá hozni a Dying Light 2: Stay Humant, addig ezzel párhuzamosan a hibrid konzolra is elhozza a zombis játék első részét.

Méretes frissítést kapott a Dying Light: Hellraid

A minap egy igen tekintélyes méretű update futott be a Dying Light: Hellraid DLC-hez, ami a sztorimód, illetve az új fegyverek és kihívások implementálása mellett még a játék technikai oldalán is csiszolt egy keveset.