Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Túlélési tippek a Dying Lighthoz

Új videósorozatot indított a Techland: a kommentárral megspékelt anyag a Dying Lighthoz nyújt hasznos túlélési tanácsokat. Nehezen megy a harc? Folyton megfekszel éjjelente? Beletörik a bicskád a co-op módba? Akkor figyelj!

Amerikai játékpiac: újra győzött a PS4

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac januári eredményeit, amiből az is kiderült többek között, hogy hiába az Xbox One újabb árcsökkentése, megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb konzol.

Dying Light - ingyenes lesz a Hard mód

Hamarosan megkapjuk a Dying Light legnehezebb játékmódját. Ha az alapjátékban nem leltél valódi kihívásra, akkor bizonyára örülni fogsz a Hard módnak, melyben kevesebb erőforrást és még agresszívebb zombikat kapsz.

Dying Light - megvannak a DLC-k dátumai

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Techland zombis játékához szezonbérletet is válthatunk, amely három DLC letöltésére jogosít fel. A csomagok még tavasszal befutnak majd, az első például már holnap.

Dying Light - örülhetnek a modderek

A Techland bejelentette, hogy hamarosan ingyenesen letölthetővé teszi a Dying Light moddolásához szükséges eszközöket a közösség számára, ám előtte kikéri a játékosok véleményét is. Tedd szebbé a zombis címet!

Dying Light teszt

A Techland legújabb játékával elérte, hogy végre a nagy ligában játszhasson. De vajon a lengyel csapat okult a korábbi alkotásaik hibáiból, s meg tudja hálálni ezt az óriási lehetőséget? Tesztlaborban a Dying Light.

Már 1,2 milliónál jár a Dying Light

Januárban gyakorlatilag egyetlen AAA-s játék landolt a digitális boltokban, így a Dying Lightnak könnyű dolga volt. 1,2 millió játékos jött össze az első héten, és ez a szám még tovább nőhet.

Dying Light - így tettek keresztbe a moddereknek

A Dying Light PC-s verziójához a múlt héten kiadtak egy javítást, ami ellehetetleníti a játék megbuherálását. Mindez jól jön a multiban, azonban a modderközösségnek is keresztbe tettek vele a fejlesztők.

Dying Light - megérkezett a launch trailer

Két nap múlva érkezik a Dying Light letölthető változata és ennek apropóján befutott a parkour elemekkel megspékelt zombihent launch trailere. A videó szépen kiragadja a játék jellegzetességeit és felcsigáz, ahogy kell.