Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
1422904500

Dying Light - így tettek keresztbe a moddereknek

A Dying Light PC-s verziójához a múlt héten kiadtak egy javítást, ami ellehetetleníti a játék megbuherálását. Mindez jól jön a multiban, azonban a modderközösségnek is keresztbe tettek vele a fejlesztők.
1422287104

Dying Light - megérkezett a launch trailer

Két nap múlva érkezik a Dying Light letölthető változata és ennek apropóján befutott a parkour elemekkel megspékelt zombihent launch trailere. A videó szépen kiragadja a játék jellegzetességeit és felcsigáz, ahogy kell.
1422280800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.
1422017280

Frissítve: Ennyit csúszhat a dobozos Dying Light

A GameStop olasz szárnya szerint akár három hetet is csúszhatnak a Dying Light dobozos példányai. A készítők gyártási problémák miatt tolták el a lemezes változatot, de még nem mondták el, mekkora lesz a késés.
1421910023

Dying Light - Videónapló a parkour elemekről

A Dying Light egyik legfontosabb játékmechanikai építőkockájáról, a parkour-rendszer hátteréről eddig nem sokat tudhattunk meg. A legfrissebb fejlesztői napló azonban változtatni kíván ezen, így számos friss részletre fény derül.
1421650823

Csúszik a dobozos Dying Light

A Techland problémába ütközött a Dying Light lemezeinek gyártásával, így Észak-Amerikán kívül csúszni fog a játék dobozos változatainak megjelenése. Új dátumot egyelőre nem erősítettek meg a fejlesztők.
1421226016

Dying Light - Egy regény alapozza meg a sztorit

A Techland bejelentette, hogy a január végén boltok polcaira felmászó Dying Light történetéről egy hamarosan megjelenő regényből tudhatunk meg többet. A Dying Light: Nightmare Row a játék előzményeit fogja felvázolni.
1420804800

Dying Light - zombijelöltek figyelmébe ajánljuk

Rövid, de hatásos gameplay videót kaptunk a Dying Light azon játékmódjáról, amiben a játékosok a zombik bőrébe is belebújhatnak. Ha összeakadsz egy ilyen arccal, kellemetlen percek várnak rád.
1419325201

Dying Light - másfél óra zombihent

A Techland nemrégiben egy hivatalos livestream keretében mutatta be a Dying Lightot a nagyközönségnek, és szerencsére a közvetítést megőrizték az utókornak. A videóból számos fontos részletre fény derül.
1418886013

Dying Light - teszteld a képességeidet

A Techland nyitott világú zombis akciójátékának legújabb előzetesében a döntéseink fontosságát hangsúlyozzák a fejlesztők. Nem mindig a logikus lépések a célravezetők, sokkal inkább az alternatív lehetőségek.