Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Dying Light - Megérkezett a pontos gépigény

A Techland módosította a Dying Light steames adatlapján a játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményét, így közeledve a premierhez, érdemes lehet majd feltörni a malacperselyeket.

Dying Light - ezt kapják a szezonbérletesek

Ma már szinte minden játék rendelkezik season pass-szel és ez alól Dying Light sem lesz kivétel. A három csomagban új pálya, küldetések, skinek és fegyverek kaptak helyet.

Így kezdődik a Dying Light

Január végén érkezik a Dying Light, azonban az IGN-nek köszönhetően már most belenézhetünk a játék elejébe. A videóban nem láthatóak a nyitójelenetek, csak a játékmenet, így elvileg spoilermentes.

Dying Light - törölték az előző generációs portokat

A Techland lemondott a nyitott világú zombis címének PS3-as és Xbox 360-as portjáról. A csapat elmondása szerint a régi konzolokban egyszerűen nincs elég szufla az ambiciózus Dying Light futtatásához. Sajnáljuk.

Dying Light - így leszünk zombik

A Techland nyitott világú zombis játékában találunk aszimmetrikus multit is, melyben az élőholtakat valódi játékosok irányíthatják és valóságos inváziót zúdíthatnak a szerencsétlen elevenekre. Erről szól a következő trailer.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

Befutott a Dying Light gépigénye

A Techland nyitott világú zombis játéka az egyik legfontosabb januári megjelenés. A látványnak bizony ára van, de még nem késő megkérni a Jézuskát, hogy karácsonyra új hardverrel készüljön.

Egy hónappal korábban érkezik a Dying Light

A Techland bejelentette, hogy a Dying Light a vártnál korábban kerül a boltok polcaira, azaz február helyett már januárban irthatjuk a zombikat. Az örömhír mellé egy hétperces gameplay mészárlás is érkezett.

Dying Light - itt az első fejlesztői napló

Megérkezett az első fejlesztői napló a Dying Lightból. A Techland emberei az első videóban a mozgásról beszélnek, elmesélik, miben is lesz más a karakterünk irányítása a játékban.

GC 2014: Dying Light próbakör

A világ sötétségbe borult. Civilizációnk megbukott, családunk és barátaink mind halottak már. Az utcákon élőholtak portyáznak, egy maroknyi túlélő maradt csupán, az éjszakák a legveszélyesebbek.