Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Frissítve: Ennyit csúszhat a dobozos Dying Light

A GameStop olasz szárnya szerint akár három hetet is csúszhatnak a Dying Light dobozos példányai. A készítők gyártási problémák miatt tolták el a lemezes változatot, de még nem mondták el, mekkora lesz a késés.

Dying Light - Videónapló a parkour elemekről

A Dying Light egyik legfontosabb játékmechanikai építőkockájáról, a parkour-rendszer hátteréről eddig nem sokat tudhattunk meg. A legfrissebb fejlesztői napló azonban változtatni kíván ezen, így számos friss részletre fény derül.

Csúszik a dobozos Dying Light

A Techland problémába ütközött a Dying Light lemezeinek gyártásával, így Észak-Amerikán kívül csúszni fog a játék dobozos változatainak megjelenése. Új dátumot egyelőre nem erősítettek meg a fejlesztők.

Dying Light - Egy regény alapozza meg a sztorit

A Techland bejelentette, hogy a január végén boltok polcaira felmászó Dying Light történetéről egy hamarosan megjelenő regényből tudhatunk meg többet. A Dying Light: Nightmare Row a játék előzményeit fogja felvázolni.

Dying Light - zombijelöltek figyelmébe ajánljuk

Rövid, de hatásos gameplay videót kaptunk a Dying Light azon játékmódjáról, amiben a játékosok a zombik bőrébe is belebújhatnak. Ha összeakadsz egy ilyen arccal, kellemetlen percek várnak rád.

Dying Light - másfél óra zombihent

A Techland nemrégiben egy hivatalos livestream keretében mutatta be a Dying Lightot a nagyközönségnek, és szerencsére a közvetítést megőrizték az utókornak. A videóból számos fontos részletre fény derül.

Dying Light - teszteld a képességeidet

A Techland nyitott világú zombis akciójátékának legújabb előzetesében a döntéseink fontosságát hangsúlyozzák a fejlesztők. Nem mindig a logikus lépések a célravezetők, sokkal inkább az alternatív lehetőségek.

Befutott a Dying Light intrója

Szinte hihetetlen, de mára is kaptunk némi látnivalót a Techland nyitott világú zombis akciójátékából. Ezúttal a játék nyitóanimációját csodálhatjuk meg, amely elmagyarázza, hogy miért lepték el a Földet a zombik.

Dying Light - Halálos fegyverarzenál

Kezdenek felpörögni az események a Techland zombis játéka, a Dying Light körül, ami érthető, hiszen január végén végre felmászik a polcokra a játék. Új gameplay videót kaptunk róla.

TGA 2014: Újabb ízelítő a Dying Lightból

Sűrű volt ez a hét Dying Light-fronton, de a The Game Awardson is képviseltette magát a Techland új zombis játéka. Ezúttal egy sztoritrailernek örülhetünk, amiben egy-két érdekesebb gameplay jelenet is akad.