Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Dying Light - így válhatsz legendássá

A közelgő Enhanced Edition mellett egy ingyenes frissítést is kap a Dying Light, mellyel tovább erősíthetjük a meglévő karakterünket. Ha már kimaxoltuk a skillfát, további 250 Legendary szintre gyúrhatunk rá.

Frissítve: Teaser traileren a Dying Light-kiegészítő

Jövő év elején érkezik a Dying Light: The Following, mely rengeteg újdonságot hoz a játékmenetbe. A fejlesztők egy interjúban elárulták, hogy mekkora bejárható területre számíthatunk majd.

11 percen át mozog a Dying Light: The Following

Jövő tavasszal érkezik a Dying Light eddigi legnagyobb DLC-je, a The Following. A csomag járművekkel dobja fel az amúgy sem unalmas játékmenetet, így egy teljesen új oldalát ismerhetjük majd meg a programnak.

Enhanced Editiont kap a Dying Light

A Techland bejelentette, hogy a The Following DLC-t is tartalmazó kiadással örvendezteti meg a Dying Light rajongóit jövő februárban. A kiegészítőt persze külön is megvásárolhatjuk ugyanabban a hónapban.

Dying Light - drágább lesz a kiegészítő

A Techland szokatlan lépésre szánta rá magát. A közelgő The Following DLC az eredeti tervekkel ellentétben magasabb áron kerül forgalomba, és a szezonbérletért is többet kell fizetnünk.

Okosabb ellenfelek a Dying Light kiegészítőjében

Jövő év elején érkezik a Dying Light első nagyobb kiegészítője, a The Following. A játék vezető dizájnere Maciej Binkowski az Official Xbox Magazine-nak mesélt arról, hogy milyen változások várhatóak.

Jövő év elején jön a Dying Light: The Following

Nagyon úgy néz ki, hogy egy évvel az alapjáték megjelenése után kerül boltokba a Dying Light első nagyobb kiegészítője, a The Following. Az új trailer mellett a Techland pontosított egy kicsit a dátumon.

Demót kapott a Dying Light

Ha még nem vásároltad meg az év elején megjelent Dying Lightot, de mindenképpen kipróbálnád, ennél jobb alkalmad nem is lehetne rá: a minap megjelent a játék demója, ami háromórás játékidőt biztosít.

Brit toplista: még mindig a LEGO vezet

Új játékok megjelenése híján nem nagyon történt változás a szigetország múlt heti eladási listáján, így továbbra is a LEGO Jurassic World vezet, míg az ezüstérmet a Grand Theft Auto V csípte meg.

Brit toplista: megint a LEGO Jurassic World vezet

Rövid ideig uralkodott csak az Xbox One-exkluzív Rare Replay, a második hetén már alaposan visszaestek az eladásai, így át is adta másnak a brit játékeladási toplista aranyérmét.