Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
1440756000

Demót kapott a Dying Light

Ha még nem vásároltad meg az év elején megjelent Dying Lightot, de mindenképpen kipróbálnád, ennél jobb alkalmad nem is lehetne rá: a minap megjelent a játék demója, ami háromórás játékidőt biztosít.
1440417637

Brit toplista: még mindig a LEGO vezet

Új játékok megjelenése híján nem nagyon történt változás a szigetország múlt heti eladási listáján, így továbbra is a LEGO Jurassic World vezet, míg az ezüstérmet a Grand Theft Auto V csípte meg.
1439877600

Brit toplista: megint a LEGO Jurassic World vezet

Rövid ideig uralkodott csak az Xbox One-exkluzív Rare Replay, a második hetén már alaposan visszaestek az eladásai, így át is adta másnak a brit játékeladási toplista aranyérmét.
1439470443

Dying Light: The Following - itt az első előzetes

A Techland hivatalosan is leplezte a Dying Light következő kiegészítőjét, a The Followinget. Főhősünk ezúttal is Kyle Crane lesz, aki az alapjáték térképénél sokkal nagyobb terepet járhat be. Akár homokfutóval is.
1438191014

Dying Light - jön a The Following expanzió

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy hamarosan járműveket is vezethetünk a Dying Lightban. Nos, ez immáron hivatalos, elvégre a Techland bejelentette a The Following címen futó kiegészítőt. Hatalmas lesz!
1437660021

Dying Light - hamarosan jönnek a járművek

Mostanában ünnepli féléves születésnapját a Dying Light, melyhez az utóbbi hat hónapban rengeteg DLC jelent meg. A fejlesztők egy videóban ünneplik meg az évfordulót, valamint lerántották a leplet a járművekről is.
1435240825

Dying Light - igyál vizet és ingyen fegyvert kapsz!

A Bungie és a Red Bull közös promócióján élcelődik a Techland, akik nem energiaital- vagy üdítővásárlásra, hanem vízivásra ösztönzik a rajongókat. Akik megörökítik az eseményt, prémium fegyvert kapnak a játékban.
1433230200

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.
1431694858

Hamarosan ismét kiegészül a Dying Light

Május végén debütál a Dying Light következő bővítménye, a Bozak Horde DLC, ami nem csak egy új helyszínt és fegyvert fog tartalmazni, de egy új, kooperatív módra kihegyezett játékmódot is felvonultat majd.
1430834437

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.