Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Április elseje: szuperképességek a Dying Lightban

A Techland mindenkit beelőzött, és már most bejelentette, hogy milyen marhasággal készül a Dying Light játékosai számára: ne lepődjetek meg, ha holnap megbolondul egy picit a játék...

A Dying Light lett a Techland legnépszerűbb játéka

Büszkén jelentette be a Techland, hogy a Dying Light lett az eddigi legsikeresebb játéka. Több mint hárommillió példány fogyott az első 45 napban, ami bőven túllépi a Dead Island eladásait.

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

Néhány hét pihenő után visszatért az élre a Grand Theft Auto ötödik része, a Dying Lightnak ezúttal csak a második helyre futotta. Az elmúlt hét új megjelenései nem sok vizet zavartak.

Amerikai toplista: tarolt a Nintendo 3DS

Kifejezetten jól sikerült az amerikai játékpiac februárja, erről árulkodik az is, hogy az összes konzolgyártó pozitívan zárta az elmúlt hónapot. Érdekesség, hogy ezúttal a Nintendo 3DS volt a legkelendőbb konzol.

Dying Light - milyen tartalmak várhatóak a jövőben?

A héten kaptuk meg a Hard módot a Dying Lighthoz, ám a fejlesztők már elhintettek pár apróságot arról, hogy mi várható a jövőben. Ingyenes és fizetős tartalmakkal bővül majd a zombis parkour-játék. Jönnek a járművek?

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.

Januárban 31 milliót hozott a letölthető GTA V

A Grand Theft Auto V a legnagyobb bevételt hozó cím a digitális játékok piacán is, januárban 31 millió dollárt termelt a Take-Twónak, és ebbe a számba már beletartoznak a DLC-k is.

Valódi házat kapsz a Dying Light gyűjtői kiadásával

A Techland bejelentette a Dying Light: My Apocalypse Editiont, amellyel négy dedikált fémdobozos játékot kapsz, parkour-órákat vehetsz, és egy zombibiztos faházra is szert tehetsz potom 250 ezer fontért. Megéri?