Dying Light PC, PS4, XBOXONE

Új zombis játék érkezik a Dead Island készítőitől.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Launch traileren a Dying Light: The Following

Holnap végre kiderül, hogy mennyit változott a Dying Light egy év alatt, hiszen érkezik a zombis cím első nagyobb tartalmi frissítése, a The Following. A csomag esszenciáját az utolsó előzetes remekül visszaadja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Dying Light - a Be the Zombie is megújul

Jövő héten mutatkozik be a Dying Light első nagy kiegészítője, a The Following, ami többek között a játék aszimmetrikus többjátékos módját, a Be the Zombie-t is megújítja.

Zombievolúció a Dying Light reklámjában

Ötletes videóval promózzák a Dying Light jövő héten megjelenő kiegészítőjét és bővített kiadását a készítők; bemutatják, hogyan változott a zombik ábrázolása az elmúlt száz év popkulturális anyagaiban.

Dying Light: The Following - ilyen lesz az új pálya

Lassan minden napra jut némi infó a Dying Light közelgő frissítéséről, a The Followingról. Ezúttal az új helyszínt vehetjük szemügyre, amely kétszer nagyobb lesz, mint az alapjátéké - még jó, hogy kapunk egy verdát is.

Dying Light - részletek a Nightmare módról

Hamarosan jön a Dying Light autós kiegészítője, a The Following, de emellett a játék is kap majd egy nagyobb ráncfelvarrást. Például egy új nehézségi módot, a Nightmare-t.

Dying Light - ilyen lesz a Bounty-rendszer

A Dying Light: The Following sok-sok újdonsága között még mindig akad olyan, amit nem mutatott be a Techland. Ilyen a mindenki számára ingyenesen elérhető Bounty-rendszer is. Odabent videó magyarázza el a tudnivalókat.

Dying Light: The Following - mindent a verdánkról

A Techland jóvoltából most végre kiderül, miként szabhatjuk testre a verdánkat a Dying Light közelgő bővítményében. Az új festéseken kívül különféle hasznos alkatrészeket hegeszthetünk rá. Bővebben a videóban.

Dying Light: The Following - az első 16 perc

A Techland zombis játékának első nagyobb bővítménye teljesen más hangulatú lesz, mint az alapjáték. A város falait elhagyjuk, homokfutóval járhatjuk be a vidéki területeket, így megmászható épületből sem lesz sok.

Ízelítő a Dying Light: The Following hangulatából

A Dying Light: The Following hangulata egész más lesz az ígéretek szerint, mint az alapjátéké, egy kis rejtélyt is vittek a sztoriba, ebben pedig az X-akták és a Twin Peaks ihlette a fejlesztőket. Íme, egy kis ízelítő belőle.