Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.

Júniusban 10 napig ingyenes lesz az EA Access?

Lapértesülések szerint az Xbox One Gold-előfizetők a jövő hónapban 10 napig ingyen élvezhetik az EA Access szolgáltatást. Néhány felhasználó már megkapta a promócióról szóló értesítést e-mailben.

Új játékon dolgoznak a Titanfall fejlesztői

A Gamastura honlapján olvasható álláshirdetés szerint művészeket keres a Titanfallt is készítő Respawn Entertainment. A pozíció leírása alapján viszont nem a Titanfall 2-ről van szó.

Újabb sportjátékkal bővül az EA Access

Az utóbbi időben az EA inkább a PC-seknek kedvezett, most azonban az Xbox One-on elérhető EA Access bővül. Egy egészen friss sportjátékot adnak hozzá a kínálathoz, míg tegnap az Origin Access is frissült a Titanfall-lal.

A Titanfall is elérhető lesz az Origin Accessen

Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan az Origin Access keretein belül ingyenesen elérhető lesz az előfizetők számára a Titanfall. A játékhoz egy ideje már ingyen elérhetőek a DLC-k, így azok is benne lesznek.

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Nem csak a Titanfall 2-n dolgozik a Respawn

Egy ideje már tudjuk, hogy a Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment dolgozik a játék folytatásán, azonban egy álláshirdetésből kiderült, hogy egy másik, ettől független címen is munkálkodnak.

Titanfall-játékok jönnek mobilokra

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nexonnal, így a jövőben több free-to-play Titanfall-játék is készülhet iOS-re és Androidra. Naná, hogy Vince Zampella mobilos cége csinálja őket.

Valamiből 10 milliója van a Titanfallnak

Valószínűleg az egyedi játékosok számára gondolt Vince Zampella, mikor egy fotó társaságában kitweetelte, hogy "épp a 10 milliót ünnepeljük". Tegyük hozzá, ez a legkevésbé érdekes szám a játék szempontjából.

Ázsia free-to-play Titanfallt kap

Ázsiában kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a free-to-play PC-s játékok, nem véletlen, hogy ezért több nagyobb címet is átalakítottak már, méghozzá dedikáltan erre a piacra. A következő jelölt a Titanfall.