Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

Ázsia free-to-play Titanfallt kap

Ázsiában kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a free-to-play PC-s játékok, nem véletlen, hogy ezért több nagyobb címet is átalakítottak már, méghozzá dedikáltan erre a piacra. A következő jelölt a Titanfall.

Hagyományos kampánnyal jöhet a Titanfall 2

A Respawn Entertainment közösségi vezetője, Abbie Heppe egy interjúban elárulta, hogy a Titanfall folytatása tradicionális egyjátékos kampánnyal és még több fegyverrel érkezhet. Az alapok változatlanok maradnának.

Frissítve: Ingyenesek a Titanfall DLC-i

Talán az első szülinap, talán a megfogyatkozott játékostábor miatt, de ingyenessé váltak a Titanfall pályacsomagjai. A rossz hír az, hogy PC-n nincs ilyen akció, csak az xboxosok örülhetnek neki.

Multiplatform Titanfall-folytatást teasel az EA

Habár a Titanfall második részét még mindig nem jelentették be, az Electronic Arts pénzügyi igazgatója egy konferencián elég erősen utalt rá, hogy valószínűleg lesz folytatás, és az multiplatform cím lesz.

Nyolcmillió játékosnál tart a Titanfall

Újabb részletek kerültek ki Vince Zampella Game Informer-interjújából: az úriember elárulta, mennyien próbálták ki eddig a Titanfallt, illetve a cím jövőjéről is elmondott pár gondolatot.

Új játékon dolgozik a Respawn Entertainment

Úgy tűnik, nem csak a Titanfall folytatásán, de egy vadonatúj játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. Ezt maga a stúdió társalapítója, Vince Zampella erősítette meg a Game Informernek adott interjúban.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Deluxe Editiont kapott a Titanfall

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts egy összecsomagolt változatot készített a Titanfall alapjátékból és a három letölthető tartalmából, mely a mai naptól érhető el PC-n, jövő héten pedig Xbox One-ra is megérkezik.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.