Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Nem csak a Titanfall 2-n dolgozik a Respawn

Egy ideje már tudjuk, hogy a Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment dolgozik a játék folytatásán, azonban egy álláshirdetésből kiderült, hogy egy másik, ettől független címen is munkálkodnak.

Titanfall-játékok jönnek mobilokra

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nexonnal, így a jövőben több free-to-play Titanfall-játék is készülhet iOS-re és Androidra. Naná, hogy Vince Zampella mobilos cége csinálja őket.

Valamiből 10 milliója van a Titanfallnak

Valószínűleg az egyedi játékosok számára gondolt Vince Zampella, mikor egy fotó társaságában kitweetelte, hogy "épp a 10 milliót ünnepeljük". Tegyük hozzá, ez a legkevésbé érdekes szám a játék szempontjából.

Ázsia free-to-play Titanfallt kap

Ázsiában kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a free-to-play PC-s játékok, nem véletlen, hogy ezért több nagyobb címet is átalakítottak már, méghozzá dedikáltan erre a piacra. A következő jelölt a Titanfall.

Hagyományos kampánnyal jöhet a Titanfall 2

A Respawn Entertainment közösségi vezetője, Abbie Heppe egy interjúban elárulta, hogy a Titanfall folytatása tradicionális egyjátékos kampánnyal és még több fegyverrel érkezhet. Az alapok változatlanok maradnának.

Frissítve: Ingyenesek a Titanfall DLC-i

Talán az első szülinap, talán a megfogyatkozott játékostábor miatt, de ingyenessé váltak a Titanfall pályacsomagjai. A rossz hír az, hogy PC-n nincs ilyen akció, csak az xboxosok örülhetnek neki.

Multiplatform Titanfall-folytatást teasel az EA

Habár a Titanfall második részét még mindig nem jelentették be, az Electronic Arts pénzügyi igazgatója egy konferencián elég erősen utalt rá, hogy valószínűleg lesz folytatás, és az multiplatform cím lesz.

Nyolcmillió játékosnál tart a Titanfall

Újabb részletek kerültek ki Vince Zampella Game Informer-interjújából: az úriember elárulta, mennyien próbálták ki eddig a Titanfallt, illetve a cím jövőjéről is elmondott pár gondolatot.

Új játékon dolgozik a Respawn Entertainment

Úgy tűnik, nem csak a Titanfall folytatásán, de egy vadonatúj játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. Ezt maga a stúdió társalapítója, Vince Zampella erősítette meg a Game Informernek adott interjúban.