Titanfall PC, X360, XBOXONE

A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Típus: FPS, Multiplayer, Sci-Fi

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Titanfall - íme, az IMC Rising DLC

A Respawn Entertainment gameplay trailerrel kedveskedett a rajongóknak a Titanfall harmadik, egyben utolsó bővítményéről, az IMC Risingról. A csomag három új térképpel bővíti a felhozatalt - nézzünk is bele!

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

Titanfall - titánok és botok nélküli játékmód jön

A Titanfall hatodik frissítése sok más változtatás és javítás mellett egy új játékmóddal is kibővíti az FPS-t: ebben nem lesznek titánok és botok sem, csak a játékosok rohangálnak majd a pályákon.

Az ingyen hétvégék hétvégéje

Úgy tűnik, ezen a hétvégén a kiadók nagyon szeretnék, ha kipróbálnánk a közelmúlt pár nagy címét. Mind az Originen, mind pedig a Steamen lehetőségünk van korlátozott ideig ingyenesen játszani.

GC 2014: Jön az utolsó Titanfall pályacsomag

A Respawn Entertainment bemutatta a harmadik és egyben utolsó pályacsomagot az idén tavasszal megjelent sci-fi shooterhez, melynek alcíme IMC Rising lett, és még 2014 őszén megérkezik.

Hárommillió eladott Titanfall

A Titanfall március 13-án érkezett meg Európába az Xbox One és PC platformokra, majd április 11-én megjelent az Xbox 360-ra is. Az azóta eltelt idő alatt a sci-fi shooter mintegy 3 millió példányos eladásra tett szert.