Uncharted 4: A Thief's End PC, PS4, PS5

A kalandor negyedik, befejező kalandja először PlayStation 4-en tette tiszteletét.
1666258842

Megjelent az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-re, itt a launch trailer

Végre a PC-s játékosok is belekóstolhatnak az Uncharted-élménybe, a negyedik részt, valamint a The Lost Legacyt magában foglaló kollekció már elérhető PC-re.
1666200060

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt (PC)

A Sony nem akar leállni és egyre-másra hozza át PC-re a korábban kizárólag csak PlayStationön elérhető sikercímeit. Ezúttal a nagyszájú Nathan Drake és kompániáján volt a sor, akik jöttek, láttak és ellopták a szabadidőmet.
1665990000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.
1663257720

Megvan a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma és gépigénye

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az Uncharted 4-et és az Uncharted: The Lost Legacyt magában foglaló Legacy of Thieves Collection PC-re is ellátogat majd, most viszont a hivatalos megjelenési dátumára is fény derült.
1662796800

Októberben jöhet PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ha minden jól megy, hamarosan újabb Sony-játék landol számítógépeken: az Epic Games Store-on felbukkant infók szerint októberben jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection!
1658390400

Új stúdiót alapít a The Last of Us és az Uncharted 4 direktora

A Naughty Dog-veterán Bruce Straley öt évvel ezelőtt vonult vissza a játékiparból, ez a döntése azonban nem bizonyult véglegesnek. A Naughty Dog egykori fejese Wildflower Interactive néven alapít új fejlesztőcsapatot.
1650885720

Úgy néz ki, megvan az Uncharted-kollekció PC-s megjelenési dátuma

Formális bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de az Epic Games Store egy blogposztban már elkotyogta, hogy júniusban érkezik PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
1647442800

Júliusban érkezhet PC-re az Uncharted 4-kollekció

Nathan Drake kalandjai még soha nem jutottak el olyan széles közönséghez, mint az elmúlt hetekben, de a kincsvadász hódítása még nem ért véget. Úgy tűnik, a nyár közepén érkezhet meg a PC-s táborhoz a Legacy of Thieves Collection.
1647342011

Jól alakulnak az Uncharted-film globális bevételei

A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted-film globális bevételei elérték a 300 millió dollárt. Ezzel az eredménnyel Nathan Drake kalandjának filmes kitérője az összes Tomb Raider-filmet maga mögé utasította.
1645641028

Folytatást kap az Uncharted-film?

A Deadline megszerezte a Sony Pictures Motion Picture Group elnökének, Tom Rothmannek a nemrég körbeküldött belső levelét, amiben nemcsak az Uncharted-film sikerét ecseteli a vezér, de el is hinti, hogy jöhetnek a folytatások.