Uncharted 4: A Thief's End PC, PS4, PS5

A kalandor negyedik, befejező kalandja először PlayStation 4-en tette tiszteletét.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644228029

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.
1644217245

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is ígéretes játékok megjelenéseivel számolhatunk, hiszen érkezik a Sifu, illetve az OlliOlli World, valamint az ázsiai piac után a nyugati régiót meghódítani készülő Lost Ark is. A mozikba pedig az Uncharted fut be.
1643824800

Az Uncharted is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

A játékipar is meglovagolja az Uncharted-film érkezését: nem elég, hogy boltokba került a PS5-ös Uncharted-kollekció, a hírek szerint még a Fortnite-ban is tiszteletét teheti a franchise.
1643360447

Utolsó előzetesen az Uncharted-film

Hihetetlen, de többévnyi szerencsétlenkedés után hamarosan tényleg mozikba kerül a régóta várt Uncharted-film, ami a közelgő premier alkalmából megkapta utolsó kedvcsinálóját is.
1643209200

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt

A nyakunkon a régóta várt Uncharted-film bemutatója, a Sony pedig jó ötletnek látta, hogy ismét beletúrjon a pénztárcánkba a felmelegített Uncharted-játékokkal. Kár, hogy a pénzükért ezúttal semmi érdemi újdonságot nem kapnak a rajongók.
1643007600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.
1642784400

Launch traileren a PS5-ös Uncharted-kollekció

A megjelenésre készülve megkapta az utolsó előzetesét az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A hamarosan PlayStation 5-re, később pedig PC-re is ellátogató akció-kalandjátékok sosem néztek még ki ilyen jól.
1642244459

LEGO-szettet kap az Uncharted 4: A Thief's End?

A Brick Fantatics beszámolója szerint a dán LEGO-csoport a Super Mario, a Sonic the Hedgehog és az Overwatch után újabb videojáték alapján készítene saját LEGO-szettet. A bennfentes infók szerint az Uncharted 4 a kiszemelt célpont.
1642168800

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.