Új stúdiót alapít a The Last of Us és az Uncharted 4 direktora

  • Írta: szlav
  • 2022. július 21.
  • Biznisz
Link másolása
A Naughty Dog-veterán Bruce Straley öt évvel ezelőtt vonult vissza a játékiparból, ez a döntése azonban nem bizonyult véglegesnek. A Naughty Dog egykori fejese Wildflower Interactive néven alapít új fejlesztőcsapatot.

Hálásak lehetnek Bruce Straley-nek a Naugty Dog-játékok rajongói, hiszen az úriember Neil Druckmann oldalán segítette életre a stúdió olyan remekműveit, mint az Uncharted 4 vagy a The Last of Us. Starley azonban 2017-ben úgy döntött, hogy a csúcson kell abbahagyni, így szögre akasztotta a kabátját, és visszavonult a játékfejlesztéstől.

Ez a nyugdíj azonban csak egy ideiglenes kitérőnek bizonyult, Straley ugyanis a karosszékben hátradőlve sem hagyta abba az ötletelést. Ezzel pedig meg is érkeztünk a legújabb fejleményekhez és Straley nagy bejelentéséhez, amelyben az úriember leleplezte az új stúdióját, a Wildflower Interactive-ot.

Egyelőre nem tudni, hogy miféle címen dolgozik az új fejlesztőbrigád, Straley azonban annyit már most elárult, hogy kisebb, kreatív, egyedi stílusú fejlesztéseken érdemes gondolkodnunk - olyan játékokon, amelyek eddig sosem látott módon feszegethetik a médium korlátait. Ehhez pedig egy igen színes csapatot verbuvált össze a Naughty Dog egykori direktora, a Wildflower Interactive csapatában ugyanis a korábbi munkatársait, az Abzú, a Kena, az Astroneer és a Pathless egykori fejlesztőit, de még Call of Duty-veteránokat is találunk.

1.
1.
markoci555
ez így kb még semmi, de azt meg kell hagyni hogy az oldal stílusa iszonyat jó, ahogy tekeri le az ember úgy rajzolódnak a dolgok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...