Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Ingyen hétvégén a CoD: Advanced Warfare multija

Ingyen játszható a hétvégén a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módja a Steamen. Emellett ha megtetszett a játék, nyomott áron vásárolhatod meg a következő napokban.

Brit toplista: élen nyitott az Evolve

Régóta vártunk olyan megjelenésekre, amelyek felrázhatják egy picit a brit játékeladási toplistát, és lám, a múlt héten három ilyen cím is volt. Az Evolve kapásból az első helyen rajtolt.

Amerikai játékpiac: újra győzött a PS4

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac januári eredményeit, amiből az is kiderült többek között, hogy hiába az Xbox One újabb árcsökkentése, megint a PlayStation 4 volt a legkeresettebb konzol.

A Treyarch a zombikról beszél

A múlt héten Mark Lamia, a Treyarch fejese egy közel félórás előadást tartott a Call of Duty zombimódjáról a DICE Summit 2015-ön. A számos érdekességet tartalmazó prezentációt most egyben megnézhetitek.

Brit toplista: csak a Call of Duty

Kitartást, ha minden jól megy, kicsit több mozgás lesz a közeljövő játékeladási toplistáin, és talán végre sikerül megszorongatni a Call of Duty-Grand Theft Auto-FIFA triumvirátust...

450 milliót hozott a Destiny és a Hearthstone

Befutott az Activision legfrissebb pénzügyi jelentése, ebből látszik, hogy csak a Destiny és a Blizzard kártyajátéka 450 millió dollárt hozott a kiadónak. S akkor még az új Call of Dutyt nem is említettük.

Február végén jön a PC-s és PS-es Havoc DLC

A hónap végén lejár a Call of Duty: Advanced Warfare első letölthető kiegészítésének, a Havoc-nak az időleges exkluzivitása, így dátumot kapott a csomag PC-s és PS-es változata is, ami február végén debütál.

Valami zombisat teasel a Treyarch

A Call of Duty: Black Ops és a Black Ops 2 fejlesztője valamit bejelent szerdán, aminek köze van a zombikhoz. A csapat Twitter-oldalán már elkezdődött a teaser hadjárat. Lehet, hogy egy teljes értékű spin-offról lesz szó?

Brit toplista: ismét élen az új Call of Duty

Ismét erőre kapott a Call of Duty: Advanced Warfare, így a múlt heti második helyezés után hetedik alkalommal szerezte meg a szigetországban az összesített eladási lista dobogójának legmagasabb fokát.

CoD: Advanced Warfare - Elérhető a Havoc DLC

Tölthető a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb bővítménye, a Havoc DLC, igaz, egyelőre csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A bejelentés mellé érkezett néhány friss, ropogós látnivaló is. Kattints, ha kíváncsi vagy rájuk!