Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

CoD: Advanced Warfare - datálva a Reckoning DLC

Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare negyedik, egyben utolsó letölthető kiegészítése, a Reckoning szeptemberben jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.

CoD: Advanced Warfare - ma érkezik az utolsó DLC

Ma landol Xbox 360-on és Xbox One-on a Call of Duty: Advanced Warfare negyedik, egyben utolsó bővítménye, a Reckoning. A csomag négy multis térképet tartalmaz, és lezárul a zombimód története is.

Call of Duty: Advanced Warfare - az utolsó DLC

Jövő héten érkezik a Call of Duty: Advanced Warfare utolsó pályacsomagja, ezután a Sledgehammer átadja a terepet a Treyarchnak és a Call of Duty: Black Ops III-nak. Lássuk, mi vár még ránk!

Advanced Warfare - megérkezett a Supremacy DLC

Lejárt a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb DLC-jének, a Supremacy-nek az egy hónapos exkluzivitása, így a mai napon már PC-n és PlayStation 4-en is beszerezhető a legutóbbi Call of Duty új bővítménye.

Call of Duty - jöhetnek a remake-ek?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision a Call of Duty-széria újrahasznosításával száll be az egyre jobban előtérbe kerülő remake-őrületbe. Ti legszívesebben melyik epizóddal játszanátok újra?

CoD: Advanced Warfare - szegény John Malkovich!

Új előzetest kapott a Call of Duty: Advanced Warfare soron következő DLC-je, a Supremacy, a videó teljes mértékben az Exo Zombies következő fejezetére koncentrál. Bruce Campbell is beszáll a buliba.

CoD: Advanced Warfare - íme, a Supremacy DLC

Négy új multis térképpel landol a jövő héten Xbox platformokon a Call of Duty: Advanced Warfare harmadik DLC-je, a Supremacy. Kapunk új Exo Zombis porciót is, melyben főszereplőinkhez Bruce Campbell is csatlakozik.

Erős negyedévet zárt az Activision-Blizzard

A kiadó közzétette 2015 első negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. Most már tudjuk, hogy a Destiny és a Hearthstone együttesen egymilliárd dollárt hozott Bobby Kotickék konyhájára.

Brit toplista: megingathatatlan a Mortal Kombat X

Harmadik hete nem hozott változást a szigetországi eladási lista, az élen ugyanis ismét a Mortal Kombat X végzett, ezzel ismét megelőzve a Grand Theft Auto ötödik részét, illetve a Battlefield: Hardline-t.