Call of Duty: Advanced Warfare PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Sledgehammer Games által készített rész már tényleg a next-gen konzolokra koncentrál.
Típus: Akció, FPS, Háborús

Brit toplista: utolérhetetlen a GTA V

Még mindig a Grand Theft Auto V vezeti a brit játékeladási toplistát, igaz, a múlt héten már kapott kihívót is, hiszen a Saints Row egy új generációs kiadással és egy kiegészítővel jelentkezett.

Call of Duty: AW - íme, a killcam operatőre!

Jövő héten válik letölthetővé a Call of Duty: Advanced Warfare első nagyobb DLC-je, amelyhez egy újabb, ezúttal élőszereplős előzetest kaptunk a minap: bemutatkozik a killcam operatőre!

CoD: Advanced Warfare - traileren az Exo Zombies

A Sledgehammer Games január 27-én bocsájtja útjára az Advanced Warfare első nagyobb tartalmi bővítését, a Havoc DLC-t. A csomagban helyet kap a várva-várt zombimód, amely most megkapta a saját előzetesét.

Brit toplista: még mindig jól fogy a GTA V

Úgy tűnik, a ködös Albion lakói továbbra is vevők a napfényes Los Santos-i kalandokra és a a múlt hét után ezúttal is a GTA V fogyott a legjobban náluk. A dobogót továbbra is a FIFA 15 és az Advanced Warfare foglalja el.

CoD: Advanced Warfare Havoc DLC részletek

Az Activision és a Sledgehammer Games tegnap hivatalosan is bemutatta a korábban beharangozott első CoD: Advanced Warfare letölthető bővítményt, a Havoc-ot. A DLC január végén fog megjelenni, egyelőre csak Xbox-ra.

Brit toplista: visszatért a GTA V

Újabb hét, újabb brit toplista. A GTA V utoljára november közepén volt a lista első helyén, azóta az Advanced Warfare és a FIFA 15 váltották egymást. Új szereplő nincs a listán, inkább csak kisebb helycserék.

Brit toplista: 2015-ben is Call of Duty

Az év első napjaiban is a Call of Duty kurrens epizódja, az Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban. A Wii U-s Captain Toad: Treasure Tracker csak a tizenhatodik helyen nyitott.

Brit toplista: kitartott a Call of Duty

Az év utolsó hetén is a Call of Duty: Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban, ezzel a Sledgehammer FPS-e már az ötödik aranyérmét zsebelte be a szigetországban.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

A karácsony előtti héten finoman visszaelőzött a Call of Duty: Advanced Warfare, így ő csücsül most a brit játékeladási toplista tetején. Más jelentősebb helycsere ezúttal (sem) volt.

CoD: Advanced Warfare - Exo Zombies teaser

Januárban mutatkozik be a Call of Duty: Advanved Warfare első letölthető kiegészítése, a Havoc DLC, aminek részeként elérhetővé válik majd az Exo Zombies nevű kooperatív mód, ami most kapott egy új kedvcsinálót.